Vaccinul DTP, de 10 ori mai multe fetițe africane răpuse decât boala în sine. Studiu angajat de guvernul danez, Novo Nordisk Foundation și condus de experți mondiali de top în vaccinări: ”Un experiment natural”. Administrat netestat de OMS, GAVI, Gates

Conform unui studiu revizuit de omologi și publicat într-un jurnal respectabil de către cei mai proeminenți oameni de știință din lume în vaccinări, vaccinul DTP a cauzat de 10 ori mai multe decese între fetițele africane decât afecțiunea în sine, compromițându-le sistemul imunitar. Întrerupt în anii ’90 în SUA și alte țări vestice ca urmare a miilor de decese și leziuni cerebrale, erupțiile de tuse convulsivă încă apărând în emisfera nordică în ciuda largii vaccinări de la vremea respectivă, DTP a fost administrat bebelușilor africani de către Vaccine Alliance GAVI, Bill Gates și Organizația Mondială a Sănătății. Intitulat ”Un experiment natural: introducerea vaccinurilor anti-difterie, tetanos, pertussis și anti-poliomielită pe cale orală infanților dintr-o comunitate urbană africană”, studiul angajat de Guvernul Danemarcei și Novo Nordisk Foundation a fost  condus de o echipă de experți mondiali de top în vaccinări pe continentul african, în frunte cu reputații Drs. Søren Wengel Mogensen și Peter Aaby.

După cum a semnalat în 6 ianuarie cunoscuta publicație Great Game India – un jurnal de geopolitică și relații internaționale în consemnarea intitulată ”STUDIU: vaccinul DTP al lui Bill Gates a omorât de 10 ori mai multe africane decât boala în sine”, Organizația Mondială a Sănătății n-a efectuat vreodată până la publicarea studiului în 2017 un necesar studiu propriu pe vaccinați și nevaccinați (placebo) pentru a evalua dacă vaccinul DTP ar conferi într-adevăr beneficii sănătății celor injectați. Iar vaccinurile netestate au fost administrate chiar și așa de OMS, Vaccine Alliance GAVI și Gates pe copii africani, cercetătorii care au derulat studiul descoperind cu stupoare că 50% dintre copiii din Guinea Bissau decedau înaintea vârstei de 5 ani – studiul, aici. În națiunea vest-africană, jumătate dintre copii erau vaccinați cu DTP la vârsta de 3 luni iar cealaltă la șase luni, doctorul Morgensen și colegii săi descoperind că fetele cărora li s-a administrat serul au înregistrat o rată a deceselor de zece ori mai ridicată decât a copiilor nevaccinați.

Deși protejați de cele 3 boli infecțioase, copiii vaccinați au devenit mult mai susceptibili decât cei nevaccinați altor boli mortale. În ansamblu, DTP a fost asociat unei rate a mortalității de 5 ori mai mare decât în cazul copiilor nevaccinați. DTP aparține unei clase de vaccinuri combinate împotriva a trei boli infecțioase, și anume difterie, pertussis și tetanos, neexistând un studiu prospectiv care să înfățișeze efecte benefice supraviețuirii prin administrarea injecției. Fie și așa, DTP este vaccinul utilizat pe scara cea mai largă, iar proporția celor cărora li se administrează DTP3 la nivel global constituie un indicator al performanțelor programului național de vaccinare. 

Ar fi îngrijorător că efectele vaccinărilor de rutină asupra mortalității asociate întregului spectru al deceselor n-au fost testate în trialuri aleatorii. Toate evidențele disponibile la ora actuală sugerează că vaccinul DTP poate ucide mai mulți copii ca urmare a altor boli decât să-i salveze de difterie, pertussis și tetanos. Deși îi protejează pe copii de boala țintă, le crește în schimb în mod simultan susceptibilitatea la infecții fără vreo legătură cu cele adresate.

Global Alliance for Vaccines and Immunisation (GAVI), consorțiu lansat în anul 2000 la întâlnirea anuală de la Davos a World Economic Forum cu o contribuție inițială de 750 de milioane de dolari de la Bill și Melinda Gates Foundation, fiind finanțat și controlat și de Bill Gates, dar condus și de britanici, a creat un sistem denumit ”finanțare bazată pe performanțe”, pedepsind financiar națiunile recipiente în funcție de răspunsul lor la programele de vaccinare: obedient sau nu. Deși cel mai mare finanțator al GAVI este Regatul Unit, implementarea sa urmează așa-zisa ”abordare Gates”, criticii denumind-o ”Vaccine Cartel” sau ”Pharma Cartel”, vaccinurile acestora fiind acuzate de cel puțin 38 de milioane de decese premature la nivel mondial.

Mai multe pe Great Game India, citat în 7 ianuarie de Blacklisted News, consemnarea fiind preluată astăzi și de TheTruthSeeker

VIDEO. ATI suprasolicitat din vorbe mincinoase ”la TV”, în realitate fără nici un pacient! Doctorul Heinrich Fiechtner în Parlamentul Germaniei: ”Toată narațiunea asta, a infecției și testelor care nu sunt capabile nici măcar să distingă între un virus activ și unul inactiv. Iar acum și vaccinul ucigaș. Distrugeți o întreagă țară, îi aruncați pe oameni în suferință, panică, ruină și moarte! La acest punct, la ora actuală, nu, nu mai puteți justifica măsurile. Solicitați oamenilor să îndure carantina dar nici măcar nu puteți oferi vreo evidență motivată de ce ar face-o!? În paragraful 4 din Articolul 20 al Constituției germane, cetățenii au dreptul la rezistență ca apărare în fața exercitării ilegale a puterii statale!”

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: