VIDEO 23′ + VIDEO 2′: lume luminată șuvoaie cât vezi cu ochii pe străzi și maree umană în piețe dintr-o mulțime de orașe de pe glob. Înfățișează mass-media din România multitudinea protestelor pașnice? Nu, la fel cum omite adevărul complet opus ”narațiunii oficiale”, o farsă mincinoasă de la A la Z care perturbă sau chiar blochează viața firească, sportul în normalitate

Un instinct uman de bază – acela de a se aduna, o pornire umană absolut firească – de a-și uni vocile rezonând în cuget și simțiri, un drept legitim absolut fundamental – acela de a-și apăra niște libertăți vizibil erodate sub pretexte evident măcar discutabile la nivelul dezbaterii publice, iată resorturile care au reunit în ultimele săptămâni pe toate meridianele pământului, în metropole dar și mici localități, puhoaie de oameni și iarăși oameni, pur și simplu suflete, pașnică lume luminată în a sa luare de poziție, și nu ”huligani” înfierați cândva de Ceaușescu sau ”conspiraționiști” huliți în zilele noastre, nu ”derbedei” pomeniți de Ceaușescu sau ”anti-vacciniști” astfel porecliți de semeni fără căpătâi, ci ființe vii în autenticitatea lor. La ceas comemorativ de decembrie însângerat, 31 de ani scurși de la jertfe supreme pe străzile României pentru ulterioare drepturi și libertăți, așadar atât de greu de dobândit, dar atât de ușor de pierdut fără o lucidă stare perpetuă de veghe a lor, niște pilde externe care pun măcar pe gânduri din societăți la care tânjim și în spațiul carpatin, net mai mature în a fi exersat mult mai mult procesul democratic. Exercitare a sa ca fațetă a vieții reale, veritabile, nu a mimării unui trai… Însă cu vagi excepții, mass-media de pe Dâmbovița omite să dezvăluie publicului din Carpați fenomenul extins și generalizat al atitudinii și tendințelor lumii ”de-afară” vizavi de măsurile impuse fără discuții în 2020, oarecum similar modului în care televiziunea socialist ceaușistă ținea poporul în beznă informațională din motive lesne de înțeles, pare-se un tot mai mare deranj dacă n-ar gândi cu toții la fel pe liniile ”narațiunii oficiale” rigid axate pe ”cazuri”, ”decese” și ”internări la ATI”, întreținând o frică total nejustificată și absolut exagerată pe seama unui pericol cu o extrem de infimă rată a fatalității, aproximativă celei a gripei conform tocmai mărturisirii oficiale a nimeni alteia decât Organizația Mondială a Sănătății. Iar o logică și o aritmetică de bază, nimic mai mult, ar sugera măcar că un ”nou” coronavirus cu o rată a mortalității de circa 0,02% aplicabilă vârstnicilor cu vulnerabilități n-are absolut nici cel mai mic rost a fi combătut la scară mondială cu vaccinuri având o pretinsă ”eficiență” de 90% sau mai mică, iar asta fără a mai pomeni amănuntul omiterii explicitării adecvate a termenului ”eficiență” ca specificație tehnică… 

Este de grădiniță dar somnul rațiunii a născut deja monștrii derapând inclusiv în spațiul public pe niște idei fixe periclitând la cote mai mult decât periculoase fibra socială și fărâma rămasă din dezbaterea coerentă și onestă bazată strict pe vectorii realității factuale obiective, fărâmă ascunsă undeva sub deversările din spațiul mediatic profund influențat politic. 

Sporttim va reveni și cu alte consemnări, incluzând documente oficiale guvernamentale de peste hotare, care dezvăluie cât de străvezii sunt urzelile și falsele pretexte aplicate și pe pielea vieții sociale din România, în barca populațiilor lumii luate captive pe ape înadins tulburate din umbră.    

Bonn… Leipzig… Berlin… Aichach… Kempten… Praga… Brno… Copenhaga… Lisabona… Bratislava… Madrid… Sao Paulo… St. Paul… Huntington Beach… San Clemente… New York… Toronto… Calgary… Bratislava… Catanzaro… Bournemouth… Manchester… Bristol… Liverpool… Londra… Amsterdam… Nisa… Prades… Lyon… Marsilia… Paris… Strasbourg… Grenoble… Frankfurt am Oder… Slubice: granița germano-poloneză… Și câte altele… (foto pagina I: thelocal.de)

Trezirea la nivel mondial, proteste pe linia apărării libertății la ceas de toamnă într-o lume perturbată și constrânsă de impuneri normative ”de alertă” fără fundament științifico-medical și din sfera cercetării, un asalt la esența normalității vieții, imaginile demonstrațiilor pașnice fiind compilate de BananaMediaQ într-o înregistrare video. 

În țară, prin repetitiva inoculare a temerilor, românilor li s-a aruncat un văl pe ochi, de-a Baba oarba, aplicându-li-se și un căluș în gură prin descurajarea abaterii din marjele ”narațiunii oficiale”, o cură de grijă care intoxică mai perfid decât orice boală fluturată sub nasul publicului neavizat. Iar conform mesajului unei pancarte înfățișate de un protestatar din Toronto, ”Mass-media e dezgustătoare”. Puțin zis. În culpă pentru un grad al dezinformării prin părtinire și omisiune datorită căruia și-a trădat irevocabil menirea, uriașă trădare a populației, depășind un punct fără cale de întoarcere în raport cu limitele până la care a împins în direcții greșite, neprincipiale, imorale, lipsite de etică și conștiință civică o vastă manipulare cadrată pe lipsa de echidistanță și obiectivitate, obligată fiind implicit să continue până în pânzele albe pe făgașul îngust al minciunii, abatere din eronata tendință care ar deconspira-o indirect în legătură cu cele diseminate până la ora actuală. Așadar, VIDEO 1.    

https://www.youtube.com/watch?v=t7JgVXFY_Vo&feature=youtu.be

Adițional, două cadre compilate într-un evident contrast din cursul protestelor de pe străzile capitalei Argentinei, Buenos Aires, leagăn și al regretatului Diego Armando Maradona cu al său spirit veșnic viu, atât furia violentă cât și voința populară în masă. VIDEO 2.  

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Sport sabotat și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: