VIDEO. ATI suprasolicitat din vorbe mincinoase ”la TV”, în realitate fără nici un pacient! Doctorul Heinrich Fiechtner în Parlamentul Germaniei: ”Toată narațiunea asta, a infecției și testelor care nu sunt capabile nici măcar să distingă între un virus activ și unul inactiv. Iar acum și vaccinul ucigaș. Distrugeți o întreagă țară, îi aruncați pe oameni în suferință, panică, ruină și moarte! La acest punct, la ora actuală, nu, nu mai puteți justifica măsurile. Solicitați oamenilor să îndure carantina dar nici măcar nu puteți oferi vreo evidență motivată de ce ar face-o!? În paragraful 4 din Articolul 20 al Constituției germane, cetățenii au dreptul la rezistență ca apărare în fața exercitării ilegale a puterii statale!”

Medicul hematolog și oncolog Heinrich Fiechtner, parlamentar neamț ca reprezentant al landului Baden-Württemberg, a criticat în termeni foarte duri în cadrul unui discurs de la microfonul Parlamentului Germaniei atât guvernul de la Berlin cât și mass-media ”motorului” Europei pentru nesfârșita propagandă, dezinformarea și știrile false în legătură că așa-zisul Covid-19, avertizând totodată publicul în privința consecințelor nefaste ale noii ”vaccinări criminale” și îndemnându-l să opună rezistență în fața puterii. Sporttim reia astfel în noul an seria consemnărilor pe marginea situației în derulare la scară mondială și care constrânge absolut nejustificat și activitatea lumii arenelor, bunăoară și Cupa Mondială la sanie programată în acest weekend la Königssee, în Bavaria, desfășurându-se fără spectatori.

Heinrich Fiechtner s-a sesizat și a adoptat o atitudine tranșantă odată ce a aflat realitatea factuală dintr-un spital german, conform informării telefonice pe care i-a oferit-o medicul șef de gardă interpelat în acest sens, realitate contrastând în mod absolut cu cele relatate în emisiuni televizate. Doctorul parlamentar a explicat că la câteva minute după ce a vizionat o emisiune televizată de un post național în sensul în care capacitățile de primire din cadrul unităților ATI sunt suprasolicitate, a telefonat foștilor colegi de activitate și i-a întrebat care este situația în această privință, spunându-i-se că nici un pacient cu ”noul” virus nu este internat în ATI. Scandalizat de ceea ce a perceput ca fiind iresponsabile minciuni și exagerări motivate politic, medicul parlamentar ”și-a dat drumul”… ”Am telefonat la secția ATI a spitalului și am solicitat să vorbesc cu medicul șef de gardă, întrebându-l câți pacienți Covid au fost admiși pe secție. Acest ATI are 19 paturi iar ieri nu avea absolut nici un pacient! Cu asemenea jumătăți de adevăr și minciuni de-a binelea, vălul ne este dat jos de pe ochi. Acești propagandiști invitați în emisiuni pentru unicul scop de a crea panică și a induce frica în rândul populației”.

Traducerea întregului discurs rostit de la microfonul parlamentului, puțin mai jos. Doctorul Fiechtner consideră că impactul situației în derulare este exagerat ca modalitate de justificare a draconicelor măsuri de restricționare a drepturilor cetățenești și de accelerare a protocoalelor guvernamentale de vaccinare a populației. În plus, medicul a admonestat clasa politică și mass-media pentru confuziile numerice întreținute în privința persoanelor infectate prin a nu delimita noțional testele pozitive de indivizii testați pozitiv. Mai specific, dacă o persoană se alege cu 3 rezultate pozitive la testele din cursul monitorizării medicale, mass-media a făcut referirile ca și cum ar fi vorba despre 3 infecții diferite, întreținerea panicii fiind alimentată tot conform remarcilor parlamentarului prin a asocia laolaltă rezultatele pozitive inactive și active din testări, când de fapt și în acest caz s-ar cuveni o categorisire făcând distincția între rezultatele testelor efectuate purtătorilor activi ai încărcăturii virale și cele ale persoanelor care și-au revenit după afecțiune.

Discursul medicului Heinrich Fiechtner, tradus în limba engleză de RAIR Foundation USA, poate fi accesat la https://rairfoundaion.com/urgent-alert-mep-dr-heinrich-fiechtner-warns-its-a-killer-vaccination-must-watch/

Iată-i spusele: ”Doamnă Președinte, doamnelor și domnilor, aseară la 10, în emisiunea de maximă audiență a Annei Will, a fost un ilustru grup de dialog despre noul lockdown, incluzându-l pe profesorul Dr. Uwe Janssens – președinte al Asociației Interdisciplinare Germane pentru Medicina de Urgență și Tratament Intensiv, care a ținut o lungă și emoționantă pledoarie despre importanța implementării asupra populației Germaniei a acestor grave și drastice măsuri. Dumnealui a explicat cum secțiile ATI sunt sufocate de fluxul pacienților, cauzând o situație căreia abia i se face față. La 22:13 am telefonat la secția ATI a spitalului și am solicitat să vorbesc cu medicul șef de gardă, întrebându-l câți pacienți Covid au fost admiși pe secție. Acest ATI are 19 paturi iar ieri nu avea absolut nici un pacient! Cu asemenea jumătăți de adevăr și minciuni de-a binelea, vălul ne este dat jos de pe ochi. Acești propagandiști invitați în emisiuni pentru unicul scop de a crea panică și a induce frica în rândul populației”.

Iar pe deasupra e și toată această narațiune a <infecției> și testele. Acest test nu este capabil nici măcar să facă distincția între un virus activ și unul inactiv. Așa cum a fost nevoit să admită Senatul la Berlin. Însă chiar și așa, este înscrisă ca o infecție. Care va să zică, dacă un pacient este testat pozitiv de 3 ori într-o săptămână, această înregistrare mărește statistica infectării de exact 3 ori. Acest test care este absolut incapabil de diagnosticare este folosit pentru a fi implementate măsuri drastice. 

Iar acum mai vine și vaccinul. Ce nonsens! Am mai spus-o și înainte: e un vaccin ucigaș. E un produs farmaceutic pentru care nu există nici măcar un raport toxicologic. Dar pur și simplu va fi dat chiar și așa populației. Există posibilitatea cauzării infertilității în femei, severe reacții alergice, iar tu vrei să impui cetățenilor aceste imposturi care nu sunt rezonabile. Așa e, și o veți face, pentru că mai întâi i-ați înfricoșat în prealabil. Puneți în pericol viețile oamenilor. Riscați existențe umane. Distrugeți o întreagă țară, îi aruncați pe oameni în suferință, panică, ruină și moarte! La acest punct, la ora actuală, nu, nu mai puteți justifica măsurile, măștile, distanțarea socială, carantina, lockdown-urile. În urma solicitării pe care am făcut-o, răspunsul pe care l-am primit a fost <O revizuire a măsurilor non-farmaceutice n-a fost documentată. Ca atare, nu există proceduri administrative sau documente referitoare la asemenea rezultate> Capitularea absolută! Cât tupeu! Îndreptați țara spre ruină! Solicitați oamenilor să îndure carantina dar nici măcar nu puteți oferi vreo evidență motivată de ce ar face-o! La ora actuală, în lumina faptului că nu mai este și în continuare posibil ca oamenii să-și exercite drepturile, datoria civică de a respecta legea este ruptă. În paragraful 4 din Articolul 20 al Constituției germane, cetățenii au dreptul la rezistență ca apărare în fața exercitării ilegale a puterii statale!”

Bineînțeles că vorbele parlamentarului din Germania nu sunt făcute publice de Ministerul Adevărului de pe Dâmbovița, această Cascadă Niagara a adevărurilor inconvenabile ”narațiunii oficiale” fiind la ora actuală de proporții impresionante dar fie și-așa fără ecou în mass-media din capitală, care-și trădează impardonabil menirea dar și publicul. Și bineînțeles că decidenții fac ce vor cu populația exact în măsura în care populația acceptă și le permite. De fapt și de drept, fără doar și poate, toată această nebunie colectivă ar dispărea aproape de pe-o zi pe alta dacă oamenii ar avea voința individuală și comună de a nu mai respecta impunerile nejustificate, dacă ar avea introspecția și rațiunea de a-și recâștiga reperele traiului firesc. A se pune punct psihozei în transă docilă ține însă în primul rând și mai ales de atitudinea și reacția populației, actualmente de o pasivitate periculoasă pentru binele vieții sociale.   

Tot din Germania, de la Kiel, explicațiile în limba engleză ale medicului cercetător virolog Sucharit Bhakdi în două interviuri televizate, elocvente în sensul că ”vaccinurile anti-Covid-19 sunt de-a dreptul periculoase, iar cei care merg pe linia asta se îndreaptă spre pieire. […] A acorda aprobare acestor vaccinuri este criminal”, omul de știință publicând în 2020 un best-seller, ”Corona – alarmă falsă?”, co-autor cu Karina Reiss. Doctorul Sucharit Bhakdi a evidențiat în cel de-al doilea interviu de ce trialurile vaccinurilor anti-Covid-19 reprezintă cel mai mare experiment medical mondial exercitat în istoria omenirii, detaliind de ce publicul ar trebui nu doar să suspecteze așa-zisa ”eficiență” a vaccinurilor, dar mai ales să fie conștient de pericolele nestudiate: ”Este un experiment animal iar noi suntem animalele, este ceva într-atât de scandalos, așa de scandalos…” Ceea ce onorabilul eminent servant al sănătății semenilor săi nu știe în bunătatea sa este că, în baza unei decizii din 1998 – de modificare a clasificării vieții pe pământ din sistemul istoric liniar într-unul cuprinzând noi forme de viață precum de exemplu cea sintetică, hibrid, extraterestră, demonică, nouă clasificare devenită practic efectivă tocmai prin cele întâmplate la nivel mondial în 2020 – oamenii au fost asociați aceleiași ”familii” cu artropodele, păsările, dinozaurii… Motiv pentru care nici nu se mai efectuează studiile clinice experimentale ale vaccinurilor pe animalele de referință în asemenea situații, conform uzanțelor din trecut, dat fiind că, reclasificați în baza noilor forme de viață în rândul animalelor, oamenii sunt ”animalele” pe care se efectuează experimentul, subiect asupra căruia vom reveni în curând printre multe altele.   

Și tot în Germania, un demers efectuat de medici pentru a dezvălui realitățile ascunse și contradictorii ”narațiunii oficiale” a constat în lansarea website-ului de informare https://acu2020.org/international/

Iar tot din Germania, ”motorul” Europei, tocmai autostrăzi și șosele principale au fost blocate fără vreo explicație din 31 decembrie în 1 ianuarie, conform prezentării de mai jos…

Un caz similar de dezvăluire a pustietății de pe coridoarele și din secțiile unei unități sanitare desemnate ”Covid”, de peste Canalul Mânecii, într-o filmare înregistrată în incinta Royal Gloucestershire Hospital, femeia care a publicat ulterior imaginile în media socială fiind mai apoi arestată. Într-adevăr, în sinistra lume de astăzi oamenii ajung să sufere pentru banalul act al reliefării realității factuale. Demascarea minciunii supără puterea discreționară: https://twitter.com/i/status/1344298301051568131

Ce să mai adăugăm la început de an?

Că de exemplu vârsta medie a fatalității cu Covid-19 este de 82 de ani, superioară duratei medii de viață? Și că șansele de supraviețuire la Covid-19 sunt 99,5% pentru întregul spectru al grupelor de vârstă?

Sau că procentajul virozelor sezoniere a scăzut în 2020 la nivel mondial cu 98%? Și de ce? Pentru că sunt reetichetate drept Covid-19. 

Că un singur pacient cu Covid-19 se află în spitalele provinciei canadiene New Brunswick dar chiar și așa întreaga provincie este blocată în lockdown?

O imagine a LOTTO Bayern Eisarena din Königssee, gazdă zilele acestea a Cupei Mondiale la sanie, însă fără spectatori în asistență.

Lotto Bayern Eisarena din Koenigssee / thcontentgalleryresponsive

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: