VIDEO din SUA: ”Asta i-a făcut vaccinul Pfizer mamei mele” VIDEOx2: ”Era sănătoasă înainte de asta”

”Video șocant: femeie suferă convulsii după vaccinul Covid” a titrat infowars.com inserând și 3 scurte filmări ce înfățișează efectele adverse resimțite de o femeie din SUA în urma experimentului prin injectare de la Pfizer / BioNTech, completate de remarcile fiului respectiv ale unui prieten. ”Filmări circulând pe facebook arată teribilele convulsii ale picioarelor suferite după ce primise, după cum se raportează, vaccinul Pfizer la Covid-19”, a semnalat publicația.

Care a informat în continuarea știrii că ”înregistrările au surprins mișcările violente ale picioarelor femeii în încercarea sa de a se îndrepta spre patul de spital, din baie, iar din păcate starea sa doar se agravează”. Infowars îl citează pe fiul femeii, ”Asta-i ceea ce i-a făcut mamei mele vaccinul Pfizer la Covid-19”, Brant Griner completându-și postarea efectuată duminică prin a-i îndemna pe alții să reconsidere ideea de a fi vaccinați. Ulterior, într-o actualizare de marți, după ce crezuse inițial că simptomele vor dispărea, tânărul din statul Louisiana constata că starea mamei sale se agravase: ”Mamei îi este chiar și mai rău azi și nici nu are nici un răspuns de la medici, cum să rezolve asta! Vă rog rugați-vă pentru ea, nu pot s-o văd pe mama așa, îmi vine să plâng că nu pot s-o ajut. Vă rog nu luați vaccinul Covid. Adaug și o a treia filmare pe care tocmai mi-a trimis-o.”  

Într-adevăr, alte videoclipuri, postate de un prieten al femeii pe rețelele de socializare, înfățișează convulsiile membrelor inferioare ale americancei pe patul de spital: ”Asta e la 6 zile după ce a fost vaccinată. Ei le administrează de fapt fără o testare adecvată. Rugăciuni pentru ea și pentru toți cei care trec prin astea… Cert nu-l voi face. Era sănătoasă înainte de asta. Arătați-le familiei, prietenilor și celor care vor să-l facă…”

Știrea de pe infowars.com, la legătura:

https://www.infowars.com/posts/shock-video-woman-suffers-convulsions-following-covid-vaccine/

Adițional, iată și traducerea postării pe social media din dimineața de 6 ianuarie a soției medicului din Miami (SUA) decedat la două săptămâni după administrarea dozei, cazul trecerii sale în neființă devenind cunoscut la nivel mondial dat fiind apartenența sa de sistemul medical, starea foarte bună de sănătate și crezul său pro-vaccinare: ”Iubirea vieții mele, soțul meu Gregory Michael MD, un obstetrician care a avut cabinetul în Centrul Medical Mount Sinai din Miami Beach, a murit alaltăieri din cauza unei reacții puternice la vaccinul COVID. Era un bărbat de 56 ani foarte sănătos, iubit de toți cei din comunitate: a adus pe lume sute de bebeluși sănătoși și a lucrat neobosit în pandemie. A fost vaccinat cu vaccinul Pfizer la Centrul MMS pe 18 decembrie, 3 zile mai târziu a observat o serie de pete și pe picioare, și pe mâini, care l-au făcut să apeleze de urgență la CMMS. Efectuat la sosirea sa, CBC a înfățișat un număr nul al trombocitelor – 0 (un număr normal de trombocite variază între 150.000 și 450.000 pe microlitru de sânge); a fost internat la terapie intensivă cu diagnosticul ITP acut cauzat de o reacție la vaccinul COVID. (traducerea continuă mai jos)

 

 

 

 

(continuarea traducerii postării de pe reddit.com) O echipă de experți a încercat timp de două săptămâni să ridice numărul trombocitelor, fără niciun rezultat. Experți din toată țara au fost implicați în îngrijirea lui. Indiferent de ce au făcut, numărul trombocitelor a refuzat să crească. A fost conștient și energic pe tot parcursul, dar cu două zile înainte de o operație de ultimă instanță a făcut accident hemoragic cauzat de lipsa trombocitelor, care i-a luat viața în câteva minute. A fost pro-vaccinare, de aceea și l-a luat singur. Consider că oamenii ar trebui să fie conștienți că efecte secundare pot apărea, că nu este bun pentru toți. Și în acest caz au distrus o viață frumoasă, o familie perfectă, și a afectat atât de mulți oameni din comunitate. Nu lăsați moartea lui să fie în zadar, vă rog să salvați mai multe vieți, făcând știri din această informație.”

Sporttim semnalează de peste un deceniu că oculta satanică mondială care posedă omenirea conspiră la distrugerea ei, iar de aproape un an informează despre urzelile proiectului SPRP în derulare care aveau drept scop de moment ceea ce este strict doar un experiment tocmai demarat în decembrie direct pe ființe umane, dat fiind că, reclasificați în baza noilor forme de viață în rândul animalelor, asta în baza unei decizii din 1998 de modificare a clasificării vieții pe pământ din sistemul istoric liniar într-unul cuprinzând noi forme de viață precum de exemplu cea sintetică, hibrid, extraterestră, demonică, nouă clasificare devenită practic efectivă tocmai prin cele întâmplate la nivel mondial în 2020, oamenii au fost asociați aceleiași ”familii” cu artropodele, păsările și dinozaurii, situație în care nici nu se mai efectuează studiile clinice experimentale ale inoculărilor pe animalele de referință în asemenea situații – conform uzanțelor din trecut, oamenii încadrați în familia animală fiind în schimb cei pe care se efectuează experimentul. În campania de promovare a experimentului în România acesta este denumit vaccinare. Campania promoțională lansată de autorități continuă, fără a menționa rata de supraviețuire de circa 99,5% pentru cei sub 70 de ani la nano-fuziunea de particule bio-robotice denumită SARS-CoV-2, rată care ar exclude în totalitate necesitatea oricărei așa-zise vaccinări. Sporttim doar informează în baza realității factuale obiective, menire a actului jurnalistic.

”!! URGENT !!” din presa germană, cetățenilor Uniunii Europene. Ex-conducătorul comitetului de sănătate publică din Ansamblul Parlamentar al Consiliului Europei, doctorul în medicină Wolfgang Wodarg, și ex-diriguitorul cercetării pe aspecte respiratorii la Pfizer, dr. Michael Yeadon, solicită într-o petiție oficială scrisă Agenției Europene pentru Medicamente imediata suspendare a tuturor studiilor vaccinurilor anti SARS-CoV-2, în particular al celor de la BioNTech/Pfizer. Documentul moțiunii: ”Studiile să nu fie continuate…”

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − = zero

 


Alte articole legate de acest subiect: