VIDEOx2 explicit. Injectată: ”Întregul corp în convulsie toată ziua”. VIDEO: injectată… ”Cel mai rău lucru cu putință dintotdeauna”

”O femeie îi avertizează pe alții să nu ia vaccinul experimental COVID Moderna – postează video în convulsii” titra Health Impact News în 11 ianuarie 2011, cu două scurte filmări, Brian Shilhavy scriind în introducere că o femeie din Oackland City, Indiana, i-a avertizat pe alții să nu ia vaccinul experimental COVID Moderna, după ce a suferit spasme ale limbii și convulsii ale întregului organism. Iată ce a postat în 7 ianuarie pe pagina sa de feisbuc… Plus spusele unei alte femei din SUA pe marginea injecției ce i-a fost administrată.

healthimpactnews.com a publicat postările femeii pe pagina sa de media socială, incluzând două scurte filmări incluse în consemnarea de mai jos. ”Dacă luați în considerare vaccinul pentru Covid… MODERNA… v-aș sfătui împotriva lui! Sunt într-o stare proastă! Zilnic tot mai rău și nu primesc ajutor sau răspunsuri! Mi-e frică de mor, cel puțin atât! Și să găsesc pe cineva doritor să încerce să încerce să-și dea seama ce e, n-am prea avut mare succes! Am fost azi la două spitale, am ieșit de la Deaconess și am intrat la St. Vincent. Nici un răspuns nici acolo. Ei spun să vedem un neurolog (cine știe când mă pot ei vedea), de ieri limba mea a început să aibă spasme și nu s-a oprit. Azi întregul corp a fost în convulsie toată ziua!! M-au trimis acasă. Postez două video care sunt destul de jenante dacă mă știți dar vreau să vedeți ce mi se întâmplă! Doar vă rog să vă rugați pentru mine.”

În postarea din ziua imediat următoare, ”corpul mi se mișcă tot incontrolabil. Încă fără răspunsuri! Am contactat moderna și echipa lor de siguranța se presupunea că mă va căuta azi dar n-a făcut-o. Azi o luăm spre Vanderbilt în Tennessee. Îngerii rugăciunilor se roagă!” Vești mai bune din postarea din 11 ianuarie: ”ACTUALIZARE!! DOMNUL E BUN!! Sunt admisă într-un spital sub îngrijirea unei echipe neurologice! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!”

Iar o altă femeie, de culoare, prezentându-se ca fiind soră medicală din Nashville, statul Tennessee, în SUA, a spus după cum urmează: ”Salut! Sunt o asistentă medicală din Nashville, Tennessee, iar numele meu este Khalilah Mitchell. Vă vorbesc tuturora despre vaccinul Covid-19. Am făcut recent vaccinarea anti-Covid19 iar după injecție m-am simțit bine, dar în 30 de zile am mers la medic deoarece am avut probleme cu fața. De fapt întreaga jumătate stângă a feței – am Bell`s Palsy acum și – după cum puteți vedea – nu pot zâmbi, nu mai pot să zâmbesc, și e atât de jenant pentru mine. Vreau ca toată lumea să știe, cred că această vaccinare este cel mai rău lucru cu putință dintotdeauna. Nu l-aș da nimănui, nici celui mai rău dușman al meu. Te rog, America, lor nu le pasă de noi… Nu faceți această vaccinare.” Înregistrarea video, publicată tot de rense.com: https://www.bitchute.com/embed/YXfkFa38pRq5/

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 2

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: