AEM Timișoara, două eșecuri și locul 4 în Campionatul Regional Sud-Vest

Cu sacii în căruță prin adjudecarea la lovituri de departajare a biletelor pentru turneul final național și totodată pentru fazele finale de astăzi ale Campionatului Regional – Zona Sud-Vest, AEM Timișoara a capotat duminică în semifinalele și apoi în finala mică a întrecerii începută vineri la Deva cu 16 echipe.

sigla fmr

Calificată aseară în dauna campioanei Timișului, AS WMT Giroc, AEM a fost depășită duminică de la ora 9, în prima semifinală a zonalului, 0-2 cu Juventus Sibiu, și a pierdut apoi și finala mică, a învinselor, rămânând astfel fără medalii, ci doar cu o cupă. Dar gruparea timișoreană va lupta la începutul lui iulie pentru titlul pe țară, la Arad.

Până atunci, Timișul își va desemna reprezentantele și pentru turneul Cupei României la minifotbal, ce va avea loc la finele lunii, în Moldova.

Iată rezultatele consemnate astăzi în fazele finale ale Campionatului Regional – Zona Sud-Vest, în găzduirea Real Sport Deva:

AEM Timișoara – Juventus Sibiu 0-2 și Marcă Înregistrată Sibiu – RMC 24 Alba Iulia 1-3, ambele în semifinale, respectiv AEM Timișoara – Marcă Înregistrată Sibiu 4-5 în finala mică și Juventus Sibiu – RMC 24 Alba Iulia 2-1 în ultimul act al zonalului.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: