AEM Timişoara, în semifinalele Cupei României la minifotbal. AS WMT Giroc, eliminată în sferturi la lovituri de departajare

Impresionantă desfăşurare de forţe a minifotbalului românesc cu ocazia ediţiei din acest an a Cupei României, găzduită de vineri până duminică de Sibiu, dar şi prestaţii pe măsură, fără vreo înfrângere în timpul regulamentar de joc, pentru toate cele 3 reprezentante ale Campionatului Judeţean Timiş „Alborz” între cele 52 de formaţii la start, calificate din faza grupelor şi eliminate abia la mare luptă în optimi respectiv sferturi, pe când AEM Timişoara a pătruns chiar în „careul de aşi”.

 

Dacă minifotbalul timişean oferă celui românesc cei mai mulţi selecţionabili în „tricolorul” selecţionatei reprezentative, atunci şi campionatul celui mai vestic judeţ al ţării are o participare semnificativă în turneele finale ale federaţiei de profil, campioana MAV Sports urmând a se alinia cu începere de joi 3 iulie în faza cădere de cortină cu 20 de echipe ale campionatului intern, între cele 9 grupări calificate direct, iar vicecampioana AS WMT Giroc, ocupanta locului 3, Agma Tiucă Timişoara, şi cea a poziţiei a cincea, AEM Timişoara, evoluând de vineri fără eşec în Cupa României, pe malurile Cibinului.

Unde Agma Tiucă a învins în toate partidele din grupă, 2-1 cu Pera BMW Deva, 7-2 cu Safety Group Cluj şi 2-0 cu Mega Travel Piatra Neamţ, fiind eliminată apoi în optimile de finală de sâmbătă după-amiază, dar după o remiză în timpul regulamentar de joc, 2-2 şi 1-2, şi tocmai de AS WMT Giroc. Agma Tiucă a părăsit aşadar întrecerea knock-out fără a pierde în faţa vreunei alte formaţii din minifotbalul carpatin.

AS WMT Giroc, calificată la rândul ei din Grupa E, după 1-1 şi 1-0 cu Dinamo Severin şi 1-1 şi 2-0 cu Corvinul Hunedoara, disputa cu Vesteam Ploieşti câştigând-o cu 3-0 în virtutea neprezentării prahovenilor, a ajuns în sferturile de finală după ce a trecut şi de Agma Tiucă, fază în care însă s-a văzut eliminată, de către Cireşarii Bucureşti, cu 0-0 şi 3-4 la lovituri de departajare.

Cel mai departe şi încă în competiţie se regăseşte AEM Timişoara, calificată în semifinalele de duminică dimineaţă, în care ar fi putut-o întâlni pe AS WMT Giroc, asta, bineînţeles, dacă timişenii în alb-roşu ar fi trecut de Cireşarii. Aşadar AEM – Cireşarii şi Marcă Înregistrată Sibiu – Consiliul Judeţean Buzău, în semifinalele pentru un loc în ultimul act, de la ora 13…

AEM a trecut în Grupa C cu 6-2 de Tili Fruit Târgu Jiu şi cu 3-0 de EBS Iaşi, remizând apoi cu AS Aktiv Buzău, 1-1 şi 0-2, după care, în optimile de finală, a eliminat-o pe Experţii 2000 Râmnicu Vâlcea, cu 4-3, iar în sferturi, pe Neatza&Prietenii, cu 2-2 şi 2-1.

Vom reveni cu deznodământul competiţiei, câştigată la ediţia sa din 2011 de AS WMT Giroc, la Sibiu, unde cele 94 de partide ale actualului turneu final sunt disputate pe bazele sportive Pro Sport, Go Play, Sub Arini şi Luceafărul.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 9

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: