Americana Chocolate Padel Cup, ediția I

O întrecere de padel în calendarul sportiv al încheierii de săptămână, Americana Chocolate Padel Cup fiind la prima sa ediție. Amănunte despre competiție, în comunicatul organizatorilor…

PADEL = Sport de echipa, distractiv și ușor de învățat. Poate fi practicat indiferent de vârstă, sex sau condiție fizică. Este cunoscut ca fiind sportul ce îmbină punctele forte întâlnite în tenis și squash, devenind varianta mai prietenoasa a acestora… un sport de socializare ce te cucerește instantaneu.

Campionatul Americana Chocolate Padel Cup este primul campionat de padel care îmbină armonios rezultatele sportului de echipa cu efectele benefice ale ciocolatei.

Competiția organizată de brandul de ciocolată Americana în colaborare cu Teren Padel și Padel Center se adresează începătorilor și avansaților, se bazează pe spiritul de echipă, dorința de distracție și pofta de…ciocolată!

Turneul se va desfășura sâmbătă 10 septembrie începând cu ora 9 în cadrul singurei baze sportive de Padel din vestul țării, în Dumbrăvița, pe strada Praga colț cu strada București.

Competiția va avea două categorii, masculin și feminin, iar finaliștii ambelor echipe vor fi recompensați cu echipamente sportive BullPadel puse la dispoziție de sponsorul turneului, TEREN PADEL (www.terenpadel.ro)

Castiga Toti! Pentru ca ciocolata ne face viciosi, pacatosi, sanatosi si fericiti fiecare participant din cadrul turneului va primi premii dulci de ciocolata iar finalistii vor primi pe langa echipamentele sportive BULLPADEL si alte surprize!

Cateva informatii despre jocul de Padel, atat de cunoscut la nivel mondial…

Padel se joaca pe un teren inconjurat de pereti din sticla si un fileu asezat pe mijloc. Jocul este format intotdeauna din doua echipe a cate doi jucatori. In padel se utilizeaza o paleta cu design unic, fara corzi, iar punctajul este aidoma celui folosit in tenis. Usurinta si divertismentul sunt secretele succesului sportului padel, care se joaca de peste 10 milioane de persoane in lume!

Aceia care nu au incercat padel pana acum au posibilitatea s-o faca in cadrul bazei sportive Padel Center din Dumbravita, cu mai multe detalii la padelcenter.ro.

Alaturi de energia competitiei, ziua evenimentului va fi una de relaxare. Familiile sunt binevenite, atat participantii campionatului de padel cat si sustinatorii vor avea posibilitatea de a se relaxa jucand fotbal sau tenis, la preturi speciale. Padel Center dispune si de o sala de forta dotata cu aparate de ultima generatie.

Inscrierea in turneul Americana Chocolate Padel Cup este gratuita. Inscrierile in campionat se fac pana in ziua turneului inclusiv, sau printr-un e-mail transmis la adresa:  haradau.adrian@gmail.com.

Informatii suplimentare se pot obtine la telefon: 0730 166 365 

In caz de vreme nefavorabila, competitia se va desfasura duminica 10 septembrie, in aceeasi locatie si de la aceeasi ora

Americana Chocolate Padel Cup este un eveniment organizat cu entuziasm de catre Padel Center Dumbravita (www.padelcenter.ro), prima baza sportiva cu terenuri de padel din vestul tarii, TerenPadel (www.terenpadel.ro), constructor si sustinator al acestui sport in Romania si brandul de ciocolata Americana (www.interconecter.ro).

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Padel, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Padel: