Antrenamentele de grup Les Mills, lider global al nișei, în curând în toate locațiile SmartFit

Smartfit Studio anunță parteneriatul cu Les Mills, liderul global în antrenamente de grup, prezent în peste 100 de țări, cu peste 130.000 de instructori certificați în toată lumea. În următoarele 12 luni, Smartfit Studio va implementa 6 antrenamente de grup marca Les Mills, primele două fiind lansate la începutul lunii martie.

Les Mills este o companie globală, care creează programe de antrenamente de grup, bazate pe studii și cercetări în domeniul sportului și al sănătății, care sunt testate și îmbunătățite constant de către o echipă specializată. Cu peste 18 programe diferite, Les Mills schimbă coregrafia o dată la 3 luni, pentru fiecare program în parte, cu muzică și tipuri noi de exerciții, pentru a îmbunătăți condiția fizică a participanților.

Antrenamentele de grup sunt tot mai îndrăgite în rândul oamenilor activi, deoarece sunt o modalitate mai eficientă, mai motivantă și mai distractivă de a face mișcare. Un beneficiu important al acestor programe îl reprezintă instructorul din sală, care este alături de tine la fiecare pas și te atenționează atunci cand executi vreo mișcare greșit.

Începând din luna martie, Smartfit Studio va implementa primele 2 programe Les Mills în toate cele 3 locații: Smartfit Studio 1 (Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului), Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului numărul 11) și Smartfit Studio 3 (Calea Șagului, nr.100).

Pentru mai multe detalii, accesați pagina: www.smartfitstudio.ro

Acest articol a fost publicat în Sport de masă și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = patruzeci opt

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: