Cu 10-0 la final, Continental Automotive câștigă a VI-a ediție a Cupei Automotive la Helios Sport iar Andrei Blaga e golgheter al întrecerii. Bonus, amicale cu Informatica

Cu un finish în trombă, stabilind scorul record al ediției ce s-a întins pe 3 finaluri de săptămână, 10-0 contra lui BeeSpeed, Continental Automotive a sărbătorit duminică păstrarea trofeului Cupei Automotive, adjudecat și în 2013, 2014 și 2015. Având titlul asigurat încă din week-end-ul precedent, vechii și noii campioni și-au trecut în cont și câștigarea celei de-a șasea ediții a întrecerii de minifotbal organizate și găzduite de Helios Sport pentru formațiile de amatori alcătuite din angajați ai companiilor de profil auto din Timișoara și din zonă.

Continental Automotive, prima la întrecerea de minifotbal de la Helios Sport pentru 4 ediții la rând

Continental Automotive, prima la întrecerea de minifotbal de la Helios Sport pentru 4 ediții la rând

 

Tot duminică, la căderea cortinei, TMD Friction – MGI Coutier 4-2, iar astfel ierarhia finală a fost dominată de Continental Automotive, cu 8 puncte (4 4 0 0 27-5), urmată de Mahle Componente de Motor (4 3 0 1 27-13), cu 6 puncte, TMD Friction cu 4 puncte (4 2 0 2 10-16), MGI Coutier cu două (4 1 0 3 9-20) și BeeSpeed (4 0 0 4 6-24 0).

Deși au pierdut cu 5-2 în meciul direct din 1 octombrie, ce a decis practic titlul, cei de la Mahle au încheiat la egalitate cu Continental Automotive la capitolul cel mai eficient atac, cu 27 de goluri înscrise, golgheterul campionatului fiind component al deținătoarei trofeului, Andrei Blaga.

Ca ”desert”, duminică, toate echipele, excepție făcând Mahle, au jucat câte un meci amical de o repriză cu CS Informatica Timișoara, vicecampioana națională de futsal, o distracție pe cinste în care Continental s-a ținut însă tare, reușind să remizeze 2-2 după 15 minute de minifotbal, în schimb restul echipelor pierzând la scor. Minifotbalul ca formă de relaxare și futsalul competițional și-au dat așadar amical mâna, în beneficiul sportului și al mișcării în aer liber…

”Vă mulțumim frumos pentru participare! Ediția din anul acesta a avut noroc de meciuri de calitate și vreme frumoasă. Felicitări echipei Continental, care a câștigat Cupa și în ediția din 2016! Felicitări și lui Andrei Blaga, golgheterul campionatului – jucător al echipei Continental! Să ne vedem cu bine și la ediția următoare!”, au spus în final organizatorii de la Helios Sport.

Care anunță ca evenimente următoare pe Baza Sportivă Helios întrecerea Cupei României la squash, pe 14-16 octombrie, al doilea cel mai mare concurs de squash din România, respectiv tot în squash, pe 30 octombrie, SquashTM Junior Open – prim concurs de squash organizat în Timișoara pe adresa juniorilor.

 

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: