Cupa Prieteniei Bergenbier, în acest weekend pe Bega

Cea mai mare competiție de fotbal intre prieteni a ajuns la cea de-a doua ediție, începe comunicatul de presă al organizatorilor, publicat mai jos….

La fel ca în 2014, Bergenbier lansează și anul acesta o provocare pentru fanii fotbalului din România. Iubitorii sportului rege se pot inscrie, alături de prieteni, in cel mai mare campionat dedicat amatorilor, unde pasiunea pentru fotbal și prietenia sunt singurele variabile care contează.

Cupa Prieteniei Bergenbier 2015

Dacă la prima ediție cele două echipe finaliste ale Cupei Prieteniei Bergenbier au dus fotbalul românesc la Rio, unde au disputat marea finala în țara fotbalului, pe plaja Copacabana din Brazilia, anul acesta, după un maraton de derby-uri la nivel național câștigătorii vor ajunge in 2016 in Franta sa urmareasca fotbalul spectacol.

Pentru a participa în Cupa Prieteniei Bergenbier, prietenii trebuie să formeze o echipă de cel puțin 6 jucători și rezerve (minim doua și maxim patru rezerve). Echipele se vor înscrie pe site-ul www.cupaprieteniei.ro pe sistemul primul venit, primul servit, pentru primele 16 echipe din fiecare oras, urmand ca celelalte 16 echipe care doresc sa intre în competiție să se califice în urma punctajului obținut în site.

Mesajele de convocare au fost trimise, înscrierile în orașe au început să curgă iar primul fluier va răsuna la Timișoara în parcarea Iulius Mall în acest weekend, între 17-19 aprilie.

Programul competiției:

 • Timișoara: 17 – 19 Aprilie
 • Baia Mare: 24 – 26 Aprilie
 • Cluj-Napoca: 1 – 3 Mai
 • Sibiu: 8 – 10 Mai
 • Brașov: 15 – 17 Mai
 • București Vest: 22 – 24 Mai
 • București Est: 29 – 31 Mai
 • Buzău: 5 – 7 Iunie
 • Bacău: 12 – 14 Iunie
 • Iași: 19 -21 Iunie
 • Constanța: 26 – 28 Iunie
 • Craiova: 3 – 5 Iulie

Structura competiției

În acest an, competiția se va desfășura în trei etape: Turnee Locale, Turnee Regionale și Turneul Final ce va avea loc în București.

11 orașe ale țării vor găzdui Turneele Locale timp de câteva luni, în perioada aprilie – iulie 2015. Etapele locale vor fi împărțite ca și anul trecut în două zone: Est și Vest. La finalul celor 12 weekenduri în care se vor juca meciuri între prieteni, 64 de echipe de prieteni se vor califica mai departe in cele 4 Turnee Regionale.

Cea de-a doua etapă a competiției, Turneele Regionale, se va disputa în toamnă, în perioada septembrie – octombrie. Sunt programate 4 turnee regionale în 4 orașe mari, în cele două zone – Vest: Craiova si Cluj-Napoca și Est: Iași și Constanța. După disputarea Turneelor Regionale, 16 echipe se vor califica mai departe și vor juca în Turneul Final de la București pentru a ajunge în Franța în 2016.

Turneul Final de la București

Cele mai bune echipe din zona de Vest și Est se vor înfrunta în Turneul Final al Cupei Prieteniei Bergenbier care va avea loc la București, pe 24-25 octombrie. În această etapă cele 16 echipe, 8 echipe din zona de Vest și 8 echipe din zona de Est, se vor întrece să câștige marele premiu, o excursie în Franța în 2016 pentru a vedea fotbalul spectacol.

Regulamentul complet, programul de joc și locația desfășurării fiecărei faze a turneului pot fi găsite pe site-ul oficial al competiției: www.cupaprieteniei.ro.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = sase

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: