GALERIE FOTO. ”Cupa Automotive 2014”: Delphi Packard, încă două victorii

Câteva imagini de la jocurile de sâmbătă ale ”Cupei Automotive 2014”, întrecere de minifotbal organizată și găzduită de Helios Sport, cu participarea a 10 echipe reprezentând companii din domeniul auto din Timișoara și din zonă, alcătuite din angajați, amatori de mișcare. Vom reveni și cu alte rezultate precum și ierarhiile la zi.

Rezultate înregistrate sâmbătă 27 septembrie:

TMD Friction – TT Electronics 5-1 (Caraibot – două goluri, Gordin, Putică, Bokor). Cărășenii au reușit poate cel mai bun joc al lor la această ediție, într-o partidă ce se anunța echilibrată.

Yazaki – HUF Arad 1-0. Unicul gol al unui meci deschis oricărui rezultat a fost înscris de Nechitoi.

Delphi Packard – Mahle 6-1. Derby-ul grupei a fost câștigat fără drept de apel de cei din Sânnicolaul Mare, până acum cea mai bună echipă a competiției, chiar dacă în acest joc au avut unele probleme de efectiv, ținând de lotul restrâns, accidentarea portarului dar și cartonașul roșu primit de Rejep, golgheterul turneului, după o regretabilă lovire fără minge a puncherului ediției trecute, Teleman. Au înscris: Drăgoi și Rejep, de două ori, Mirciov și Stancu, câte un gol, respectiv Teleman.

Ultima partidă, cea dintre Delphi Packard și Yazaki, s-a încheiat cu victoria favoriților, care spre final au stins motoarele, iar echipa cu cel mai numeros lot s-a apropiat până la două goluri diferență. Au marcat Șimon, două goluri, Jiplea, Drăgoi și Or, respectiv Fenedy, Nicolae și Melințoni.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = sapte

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: