Implicat în Liga Satelor în restanțe, Viitorul Biled o pierde pe a doua: 6-2 Speranța Cornești în duelul de podium

Ediția din această primăvară a Ligii Satelor la minifotbal a programat sâmbătă la BiArena din Sânandrei nu doar etapa a XXI-a, ci și jocuri restanță pentru secund clasata Viitorul Biled, din cursul turului precedent de campionat, cel de-al doilea. Iată ultimele noutăți, conform www.ligasatelor.ro…

Speranța Cornești / foto: ligasatelor.ro

 

Zi cu restanțe, meciuri amânate (Pindul Dudeștii Noi, care dă majoritatea jucătorilor lui Pindul și Ciumăgelu din Liga Satelor, având, chiar sâmbătă după-amiază, meci în campionatul de promoție pe teren mare) și scântei, sâmbătă.

Biledul a jucat două meciuri, ambele fiind restanțe. La pauza partidei cu SLC, sânandreienii conduceau cu 3-2. Apoi, Viitorul a marcat de cinci ori, fără a mai primi vreun gol. Poate și obosiți, cei din Biled, locul 2, au pierdut clar derby-ul cu locul 3, Speranța câștigând cu 6-2 și permițându-și chiar luxul trimiterii în teren a simpaticului și supraponderalului fan al echipei, Cosmin Magda (36 de ani, primul din dreapta, sus, în fotografie).

Cealaltă echipă a Corneștiului a pierdut fără istoric cu Union-ul lui Dudu Cadar, juniorul de 15 ani Călin Grec, fiul unui jucător al echipei respective, marcând două goluri! El s-a transferat, alături de tatăl său, pe parcursul campionatului, de la Ciumăgelu.

Meciul Atletico Textila – SLC a fost întrerupt cu opt minute înainte de final, arbitrul refuzând să mai continue partida din cauza atitudinii ireverențioase a trupei lui Cristi Șandor! Ambele echipe au fost de acord, apoi, cu omologarea rezultatului din momentul întreruperii, 5-2 pentru lider.

Etapa a XXI-a (sâmbătă, 27 mai)

18: Union Dudeștii Noi – AS Cornești 6-1

19: SLC Sânandrei – Atletico Textila Timișoara 2-5

Speranța Cornești – Dental Juniors Timișoara 3-0 (n)

MMC Sânandrei – Ciumăgelu Dudeștii Noi amânat

Viitorul Biled – Pindul Dudeștii Noi amânat

Restanță din etapa a XV-a (sâmbătă, 27 mai)

18: SLC Sânandrei – Viitorul Biled 3-7

Restanță din etapa a XVI-a (sâmbătă, 27 mai)

19: Viitorul Biled – Speranța Cornești 2-6.

Atletico Textila se menține prima, cu o singură înfrângere și 58 de puncte, urmată pe podium de Viitorul Biled, cu 51 de puncte, respectiv Speranța Cornești cu 46, Union Dudeștii Noi și AS Cornești completând prima jumătate a ierarhiei după 21 de etape, din totalul de 27, corespunzătoare pentru 3 tururi de campionat.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 13

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: