Liga Satelor, etapa a 12-a

Liga Satelor la minifotbal a continuat în week-end cu cea de-a treia rundă din turul secund al campionatului în curs, ce programează în actuala ediție trei tururi a câte 9 etape, aceasta fiind a 12-a a sezonului. Iată amănunte de la întrecerea de pe baza sportivă BiArena din Sânandrei, prin consemnarea portalului oficial al competiției, sub titlul ”Copiii Dudeștilor Noi: Darius Suliman, 12 ani, Călin Grec, 15 ani”…

Cel mai disputat meci al etapei a fost cel dintre echipele a două localități vecine, Sânandrei și Dudeștii Noi. MMC a învins Ciumăgelu cu 6-3, însă băieții lui Alex Marcu – fără trei titulari, plecați în cantonament la… Geoagiu-Băi, cu AS Dudeștii Noi, locul 2 în Seria I a Campionatului de Promoție Timiș (D6) – au dat o replică foarte bună, la pauză fiind 3-2 pentru ”gazde”.

Sânandreienii au fost lipsiți de căpitanul Cosmin Maiurjia, plecat acum prin Germania, însă au prezentat o trupă cu multe vedete locale, gen Alex Bodochi, Marius Merca, Mădălin Florea și portarul Lucian Sandu, fostul căpitan al fostei echipe din Liga Satelor, WTF Sânandrei. Pe final, un jucător de la Ciumăgelu a fost eliminat.

Ambele formații din Cornești au câștigat, AS cu Union, iar Speranța cu studenții de la Stomatologie (rectificare necesară: era echipa studenților de la Tehnică Dentară pe vremea lui Miki Viruzab). Să notăm debutul, la Union, al lui Darius Suliman, 12 ani, intrat pe parcurs chiar în locul căpitanului Dudu Cadar. Darius a fost coechipier cu… tatăl său, Nicu Suliman, om de bază în frumoasa trupă a băieților de la Union. De remarcat că la o altă grupare din Dudeștii Noi, Ciumăgelu, a debutat în acest an un alt copil, Călin Grec, 15 ani, de asemenea fiul unui jucător al echipei respective!

Nicio emoție pentru tinerii Biledului în fața Pindului lui Gelu Trișina, aceștia din urmă prezentându-se într-un echipament nou, în dungi alb-negre, stil Juventus. Atletico Textila a câștigat prin neprezentare, Athletic Covaci urmând a fi înlocuită în campionat.

Etapa a XII-a (sâmbătă, 11 martie)

ora 18: MMC Sânandrei – Ciumăgelu Dudeștii Noi 6-3

18: Union Dudeștii Noi – AS Cornești 4-5

19: Speranța Cornești – Dental Juniors Timișoara 8-4

19: Viitorul Biled – Pindul Dudeștii Noi 7-1

Jocul de la ora 17 nu s-a disputat datorită unei neprezentări: Athletic Covaci – Atletico Textila Timișoara 0-3. Învingătoarea la ”masa verde” rămâne lider cu 34 de puncte, Voința Biled având 33 iar Speranța Cornești 28 de puncte, pe trei.

Pe coloana dreaptă, ultimele rezultate din penultima rundă a returului în Liga 1 de futsal, Autobergamo – CSM Politehnica Iași 3-0 și Muncitorul Reșița – Spicom 5-3, etapă în care Informatica joacă marți de la ora 17 la CS United Galați, respectiv din reuniunile din week-end ale Kigii 1 și seriilor Ligii 2 ale Campionatului ”Alborz”, cu tot cu ierarhiile și programul următor.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: