Mahle, TMD Friction și Continental pornesc cu victorii cea de-a VI-a ediție a Cupei Automotive la minifotbal, la Helios Sport

În organizarea Bazei Sportive Helios din Bulevardul Dr. Iosif Bulbuca a demarat o nouă ediție, cea de-a șasea, a întrecerii de minifotbal rezervate amatorilor provenind din rândul angajaților companiilor cu profil automotive din Timișoara și din zonă.

Mahle Componente de motor este întâiul lider al noii ediții în Cupa Automotive 2016, grație unui succes cu 9-2 la încheierea rundei inaugurale de jocuri în fața formației MGI Coutier ROM. Continental Automotive a înregistrat primul succes în campionatul acestei toamne, desfășurat și în 2016 în aceeași perioadă a anului, trecând în meciul de deschidere cu 6-2 de aceeași MGI Coutier ROM.

TMD Friction

TMD Friction

 

În cel de-al doilea joc al reuniunii, cel mai strâns și cu cel mai mic număr de goluri înscrise, TMD Friction SRL a învins cu 3-1 în fața lui Beespeed.

 

Rundele următoare sunt programate în primele week-end-uri din luna octombrie, tot pe suprafața de joc de minifotbal de la Helios Sport.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: