”Mișcare pentru educație”. De sărbători, donații pentru a ajuta peste 80 de copii din Centrul de Educație din Berliște

În acest an, în preajma sărbătorilor de iarnă, Smartfit împreună cu Asociația – Viață din sângele meu, a demarat acțiunea caritabilă „Mișcare pentru educație”, a cărei beneficiari sunt copiii din Centrul de Educație din Berliște, copii cu povești de viață extrem de diferite, copii care nu au o copilărie lipsită de griji și a căror zâmbete sunt umbrite de multe lipsuri.

Împreună, Smartfit, Asociația – Viață din sângele meu și Asociația Bardeau și-au unit forțele pentru a le face acestor copii sărbătorile de iarnă mult mai frumoase, precum și pentru a le da o mână de ajutor și a le oferi șansa la o educație mai bună! Până în 29 decembrie 2019, în fiecare recepție Smartfit se găsește câte o cutie de donații „Mișcare pentru educație”. Așadar, în preajma sărbătorilor, clienții Smartfit pot face mișcare și totodată, pot dona pentru a ajuta copiii din Centrul de Educație aflat în Berliște, județul Caraș-Serverin.

În cadrul Centrului de Educație din Berliște, peste 80 de copii beneficiază de acest program care presupune acordarea de ajutor specializat la lecțiile suplimentare, acces la bibliotecă, sală de lectură, o masă caldă zilnic, acces la dușuri cu apă caldă, susținerea acestora din punct de vedere medical, control medical periodic, control stomatologic și intervenții stomatologice, fișă psihologică, activități culturale și sportive extrașcolare, precum și oferirea de haine, rechizite și alimente, în mod periodic.

Orice dorește să facă o faptă bună de sărbători, poate dona pentru acești copii.

Donațiile financiare se pot face în cutiile amplasate în recepțiile Smartfit sau prin transfer bancar/depunere în contul Asociației Viață din sângele meu, RO28 INGB 0000 9999 0925 8378. În cazul unei depuneri sau al unui transfer bancar, trebuie specificat la detaliile legate de plată, “Donație”.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Sport de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = treizeci

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: