Podiumul Cupei de vară: 1. MAV Glissando, 2. WMT Giroc, 3. AEM Timișoara

Campioana en-titre a întrecerii județene de minifotbal a cîștigat astăzi și Cupa de vară, competiție eliminatorie ce a constat într-un total de 75 de jocuri, disputate la baza sportivă Alborz. Începută în urmă cu peste o lună, ”Cupa de vară” și-a derulat dimineață disputele din careul de ași.

Iar MAV Glissando a obținut și victoriile sale cu numărul 4 și 5 în această competiție, trecînd cu 5-1 de AEM, în semifinală, iar apoi cu 2-1 de AS WMT Giroc, în ultimul act al ”Cupei de vară”. MAV Glissando o devansa cu 21 de puncte în Campionatul Județean de minifotbal pe vicecampioana AS WMT Giroc, care încheia a doua, devenind vicecampioană.

Iar campionii aproape că și-au egalat eficacitatea de peste 5 goluri marcate în fiecare joc de campionat și în ”Cupa de vară”, în care au înscris de 24 de ori în 5 întîlniri.

AS WMT Giroc se califica în finală la lovituri de departajare, 2-2 și 6-5 cu Ninirox, avînd în ”Cupa de vară” palmaresul general 5 3 1 1 13-7.

Echipamente Minifotbal - distribuitor JOMA: sponsor tehnic al Cupei de vară în Campionatul Județean de minifotbal Timiș, de la Alborz

 

AEM, care a promovat în Liga 1 a Campionatului Județean de minifotbal, după ce a suferit numai două eșecuri în 30 de etape, a obținut locul 3 în Cupa de vară, cîștigînd cu 5-2 finala mică, în dauna lui Ninirox, o formație de prima treime a Ligii 1. Știința 2007 este cealaltă cîștigătoare a unei serii din Liga 2, promovînd astfel de pe primul loc în Liga 1.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: