Raul ”Bâcu” Muntea, vedeta de ieri a Speranței

Liga Satelor la minifotbal a continuat și în acest weekend cu o nouă reuniune pe BiArena din Sânandrei, punctată de pe margine de site-ul oficial al întrecerii…

Ciumăgelu lui Alex Marcu a reușit să intre cu 1-1 la pauza meciului cu liderul Atletico Textila, dar în partea a doua băieții lui Marius Jianu au tranșat clar jocul.

MMC a dispus de o altă trupă din Dudeștii de lângă Sânandrei, Pindul lui Gelu Trișina, la echipa condusă de Cosmin Maiurjia jucând noua achiziție, Mihai Hapenciuc, fostul stâlp al apărării Athletic-ului covăcean, unul dintre cei mai mari șmecheri din satul ce-a avut formație în Liga a II-a (Fortuna Covaci, cu Octavian Stăncioiu conducător). De remarcat și prestația lui Ionel ”Jighi” Bidalach, fost jucător la AS Carani, pe teren mare, acum la MMC.

Debut în campionat pentru o altă grupare din localitatea-gazdă a competiției, SLC (înscrisă în locul lui Athletic Covaci) prezentând o formulă cu doar doi sânandreieni, portarul Lucian Sandu (căpitanul fostei echipe din Liga Satelor, WTF Sânandrei) și Alexandru ”Maradonel” Unguru, al treilea, portarul-căpitan Cristi Șandor, fiind accidentat, într-un amical disputat zilele trecute de CS Sânandrei, pe teren mare. El s-a legitimat acum, la 41 de ani, la această echipă din Campionatul de Promoție! În plus, SLC a mai avut doi foști componenți ai naționalei de homeless a României.

SLC n-a putut însă ține pasul cu Speranța corneșteană, la care Raul ”Bâcu” Muntea, fratele căpitanului Alin Muntea, a marcat patru goluri, după ce, în urmă cu vreo trei ore, marcase trei goluri pentru AS Cornești, în Campionatul Județean pe teren mare (5-2 în deplasare cu CS Utvin, în etapa a 16-a, prima a sezonului de primăvară, din seria a II-a)! La Speranța a jucat și copilul Raul Miclea (13 ani).

Două dintre partidele rundei au fost amânate, AS Cornești având meciul amintit din ”Județ”, iar Union-ul lui Dudu Cadar fiind în reorganizare, după ce câțiva componenți s-au transferat la alte echipe din Liga Satelor (lucru permis de regulament). Nu s-au jucat așadar meciurile Dental Juniors Timișoara – Union Dudeștii Noi și AS Cornești – Viitorul Biled.

Rezultatele etapei a XIII-a (sâmbătă, 18 martie)

ora 18: Atletico Textila Timișoara – Ciumăgelu Dudeștii Noi 6-1

ora 18: Pindul Dudeștii Noi – MMC Sânandrei 4-10

ora 19: SLC Sânandrei – Speranța Cornești 3-6.

Meciurile au fost arbitrate de Doru Banu și Ilie Ciocoi, nepotul lui Sansiro Ciocoi, fostul fundaș stânga al lui CSMR, Universitatea Craiova, FC Naţional şi Jiul Petroşani.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: