Smartfit Studio premiază performanța la Gala Educației Spațiale a UPT

Smartfit Studio premiază elevii timișoreni care au participat la concursul Zero Robotics, la Gala Educației Spațiale, desfășurată în 14 februarie, la biblioteca Universității Politehnica Timișoara.

Pentru a se dezvolta armonios și pentru a fi creativ, orice om are nevoie să facă mișcare. A face sport este, până la urmă, o condiție fără de care nu putem vorbi de o nouă generație pozitivă. În acest context, și ca surpriză de Ziua Îndrăgostiților, Smartfit Studio a decis să premieze elevii timișoreni care au participat la concursul Zero Robotics ce a avut loc în luna ianuarie în Statele Unite, la NASA. Din Timișoara au participat la cel mai important concurs de roboți patru echipe de liceeni, în total 40 de tineri. Una dintre echipe a reușit să plece peste ocean beneficiind, de asemenea, de sprijinul Smartfit Studio, care a plătit o parte din cheltuieli. Fiecare din cei 40 de elevi va primi câte un abonament anual Wellness.

”Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos – formula lui Iuvenal a devenit deviza educației fizice, iar pentru noi reprezintă un mod de viață. Smartfit Studio se implică activ în viața comunității sprijinind practicarea sportului și dezvoltarea sănătoasă. Considerăm că este absolut important ca tinerii, și nu numai ei, să facă sport, mișcare, să fie ei înșiși un exemplu și pentru alte generații”, a declarat Cosmin Șorban, manager general Smartfit Studio.

Premiile acordate de Stmartfit Studio constau în abonamente anuale Wellness la cele trei săli de sport din orașul de pe Bega, și sunt acordate  în cadrul primei ediții a Galei Educației Informale în Științe și Tehnologii Spațiale, eveniment organizat joi de Universitatea Politehnica din Timișoara.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina www.smartfitstudio.ro

Acest articol a fost publicat în Sport de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: