TRW și BAT, 3 din 3 între cele șase cu punctaj maxim în grupele Cupei Multinaționalelor, la Alborz

Cupa Multinaționalelor la minifotbal constituie o întreagă desfășurare de forțe pe parcursul a două week-end-uri, cu 34 de formații la start și deja 40 de partide disputate, urmînd ca baza sportivă Alborz să găzduiască sîmbătă și restul de 16 jocuri din grupe, iar ulterior cele din faza finală.

Așadar un total de 74 de meciuri pe parcursul a două week-end-uri, după primul reprezentanții lui TRW și BAT avînd cîte 3 victorii din 3 jocuri în grupele a cîte 5 echipe iar alte patru echipe, și anume Kromberg, Flextronics, Conti Power și Hella, avînd punctaj maxim după două runde în seriile a cîte 4 formații.

Primele două clasate în cele 8 grupe vor accede în faza optimilor de finală, ce va avea loc tot sîmbătă, pentru ca duminică să se desfășoare sferturile de finală, duelurile de clasament pentru zona locurilor 5-8, semifinalele, începînd cu ora 13, respectiv finalele, cea mică de la ora 15 iar cea pentru adjudecarea trofeului Cupei Multinaționalelor la ora 16.

Cupa Multinaționalelor, la Alborz, o competiţie avînd Joma ca sponsor tehnic

 

Semifinalistele vor fi recompensate de sponsorul tehnic al competiției, Joma, care va oferi ocupantelor locurilor 1, 2 și 3 un set complet de echipament pentru 14 plus 1 componenți iar grupării clasate pe locul 4 un set de maieuri de departajare.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 4 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: