8 echipe din 8 ţări: Şcoala de Fotbal Internaţional Timişoara, la turneul juvenil al Vojvodinei Novi Sad

Şcoala de Fotbal Internaţional Timişoara, o pepinieră lansată la finele anului trecut pe orbita fotbalului juvenil local la iniţiativa lui Ciprian Cesar Tudoraşcu (33 ani), fost antrenor în cadrul Centrului de copii şi juniori alb-violet, va scoate deja capul, iarna aceasta, în arena internaţională, cu ocazia unui turneu de sală rezervat categoriei de vîrstă 2001 în organizarea Vojvodinei Novi Sad.

Amfitrionii competiţiei de minifotbal au invitat la această a doua ediţie a turneului găzduit în 2-3 februarie în sala cu 11.500 de locuri „Spens Sports Center” din Novi Sad cîte un club din 8 ţări din această zonă, Timişoara urmînd a fi reprezentată de această dată de către Şcoala de Fotbal Internaţional, după ce anul trecut, la întrecerea rezervată grupei de vîrstă 2000, printre participante se număra FC Timişoara.

Şcoala de Fotbal Internaţional Timişoara îşi va trimite aşadar echipa celei mai mari grupe de vîrstă a clubului nou înfiinţat, care are formaţii din 2 în 2 ani, pînă la categoria 2008. Una dintre acestea, alcătuită din copii născuţi în anul 2005, a participat deja, în preajma Crăciunului, la turneul de copii dotat cu „Memorialul Gheorghe Biaş”, în organizarea Unirii Sânnicolau Mare.

Pe lîngă copiii de 11 ani ai Timişoarei vor mai participa la competiţia organizată de prim-divizionara din Serbia şi Olympiakos Pireu, Grazer AK, Pecs, precum şi formaţii ale unor grupări din spaţiul ex-iugoslav, şi anume NK Maribor (Slovenia), Sport Team Banja Luka (Bosnia şi Herţegovina), Akademija Krpan&Babic Osijek respectiv gazdele alb-roşii.

Jucătorii timişoreni vor avea astfel ocazia să-şi testeze forţele în cadrul a 5 meciuri, dintre care 3 în cadrul grupei iar apoi în jocurile de clasament, precum şi să experimenteze la faţa locului atmosfera unui turneu organizat cu profesionalism şi pînă în cele mai mici detalii de FK Vojvodina, care îşi va reuni cu ocazia acestui turneu de juniori D şi ex-internaţionali sîrbi, participanţi la o partidă demonstrativă.

Ciprian Cesar Tudoraşcu, manager şi totodată antrenor la Şcoala de Fotbal Internaţional Timişoara, vizează pentru luna august organizarea de către clubul nou lansat a unui turneu internaţional de juniori reunind 6 formaţii reprezentînd categoria de vîrstă 1996, la care ar urma să participe, din fotbalul local, ACS Poli Timişoara. Tudoraşcu este unul dintre cei 4 asociaţi ai Şcolii nou înfiinţate, alături de Dan Marcu şi antrenorii Constantin Siliman şi Marius Borţiş, care la ora actuală activează în cadrul unui Centru de copii şi juniori din vecinătatea Bresciei, în vreme ce Alexandru Cram, tot în calitate de antrenor, conturează staff-ul grupării timişorene.

Şcoala de Fotbal Internaţional Timişoara îşi continuă pregătirile la Arena Carlo şi totodată selecţiile la grupele sale de vîrstă, urmînd ca din primăvară antrenamentele să fie găzduite pe terenul Textila.

 

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la 8 echipe din 8 ţări: Şcoala de Fotbal Internaţional Timişoara, la turneul juvenil al Vojvodinei Novi Sad

 1. adrian spune:

  felicitari!!

 2. un nimeni spune:

  Dupa nici doua luni de la infiintare a aparut si prima invitatie la un turneu in strainatate.Se vede ca e vorba de un club serios care stie ce are de facut.Mult succes in tot ceeace veti face de acum inainte.

 3. m.c. spune:

  mult succes dlui profesor Ciprian Tudorascu.Familia Sandu il saluta de departe si speram sa scoata cati mai multi jucatori de valoare.La Multi Ani!!

 4. DANA spune:

  Cu parere de rau pt.unii, dar trebuie specificat ca TOATE GRUPELE DE COPII ,au fost formate de catre d-nii antrenori SILIMAN C-TIN si CRAM ALEXANDRU,cu mult inainte de aparitia d-nului TUDORASCU CIPRIAN.
  Le doresc mult succes in continuare celor doi antrenori mentionati mai sus.

 5. clau spune:

  DA FRUMOS LA ROMANIA CU ANTRENORI CARE JUMULESC PARINTII DE BANIII, TREBUIA SA MEARGA SFI SI AU CERUT 3MILIOANE DE COPIL SI PINA LA URMA AU MERS BANATU2002 CU DL PETCU CU 1MILION DE COPIL, FRUMOSI ANTRENORII DE LA SFI CARE NU STIAU CUM SA MAI FACA UN BANUT)))))DE PE CARCA PARINTILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: