Alexandru Cazacu, locul 4 la Europenele de cadeți!

Juniorul din familia Cazacu – puţin impropriu spus, dat fiind că Alexandru, la cei 15 ani ai săi, este cadet – calcă hotărât pe urmele tatălui său, multiplul campion național de powerlifting Sorin Cazacu. Deunăzi, la Campionatele Europene de cadeți și juniori de la Praga, la categoria 93 kg, Alexandru Cazacu a ocupat locul 4 la toate cele trei probe și aceeași poziție la total.

Tânărul sportiv legitimat la gruparea CazaPowerlifting Timișoara a înregistrat următoarele rezultate, toate noi recorduri naționale la categoria sa de vârstă: 210 kg la genuflexiuni, 120 kg la împins din culcat, 180 kg la îndreptări – 510 kg la total.

”Alexandru a fost cel mai tânăr sportiv din concurs”, ne-a declarat tatăl său, cel care îi este și antrenor. „Am ținut cont și de faptul că a crescut foarte mult în înălțime anul trecut și în acest an, și nu a putut să forțeze la parametri maximi”. Apropo de Sorin Cazacu, el va participa, alături de Daniel Pasztor, în perioada 6-11 mai, la Europenele de seniori, care se vor desfășura tot în Cehia, la Plsen. Mult succes!

Acest articol a fost publicat în Powerlifting, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Alexandru Cazacu, locul 4 la Europenele de cadeți!

  1. dgdg spune:

    din care concurs a fost cel mai tanar ? Din asta cu siguranta nu a fost…nu mai dezinformati lumea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = doi

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: