Băieții Colegiului Național Bănățean și fetele Liceului Teoretic Gătaia, în regionalul Cupei Coca-Cola din ”Constantin Jude”

Timișoara găzduiește sâmbătă și duminică o nouă etapă regională a Cupei Coca-Cola iar echipa de băieți a Colegiului Național Bănățean din Timișoara și cea de fete a Liceului Teoretic din Gătaia vor juca împotriva reprezentantelor similare din județele Arad, Bihor, Hunedoara, Maramureș și Satu Mare pentru a ajunge în finala popularei competiții de fotbal în sală pentru adolescenți iar ulterior la Londra.

În total, 21 de echipe din județul Timiș au fost înscrise în această întrecere iar echipa de băieţi a Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara şi cea feminină a Liceului Teoretic din Gătaia au rămas în cursă la cea de-a treia regională din cadrul Cupei Coca-Cola, în tentativa de a intra în finala tradiționalei competiţii juvenile.

Peste 8.460 de liceeni din întreaga ţară s-au înscris anul acesta pentru titlul de campioni în cea de-a şasea ediţie a Cupei Coca-Cola. Cea mai mare competiţie de fotbal în sală a înregistrat, anul acesta, un nou record, 564 de echipe fiind înscrise la debutul acestei întreceri, dintre care 417 de echipe de băieţi şi 147 de echipe de fete.

Sâmbătă, 20 mai, începând cu ora 8:00, se dă startul meciurilor din cea de-a treia regională a Cupei Coca-Cola în Sala „Constantin Jude” din Timişoara. Câte două echipe de băieţi şi câte două echipe de fete vor intra în teren pentru a-şi disputa locul în faza finală a competiţiei. Meciurile decisive se vor disputa duminică, 21 mai, intre orele 10:00 şi 13:30. Festivitatea de premiere va avea loc imediat după meciurile finale.

Echipele de băieţi care vor juca în regionala de la Timişoara:

 • Colegiul Naţional „Preparandia Dimitrie Țichindeal” din Arad
 • Liceul Tehnologic Nr. 1 din Suplacu de Barcău, judeţul Bihor
 • Colegiul Tehnic Transilvania din Deva, judeţul Hunedoara
 • Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, judeţul Maramureş
 • Liceul Tehnologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, judeţul Satu Mare
 • Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara

Echipele de fete care vor juca în regionala de la Timişoara:

 • Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” din Ineu, judeţul Arad
 • Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleşd, judeţul Bihor
 • Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Haţeg, judeţul Hunedoara
 • Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, judeţul Maramureş
 • Liceul Tehologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, Judeţul Satu Mare
 • Liceul Teoretic din Gătaia, judeţul Timiş

Finala ediţiei 2017 a Cupei Coca-Cola  se va disputa pe 3 – 4 iunie în Parcul Tineretului  din Bucureşti.

Despre Cupa Coca-Cola

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Coca-Cola România este un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Mai multe detalii despre programul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.cupacoca-cola.ro.

 

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: