Mișcare la Sport Voiaj, sâmbătă între 10 și 12

Sport Voiaj împreună cu Cojocnean Ștefan-Iulian te invită la evenimentul Mișcare la Sport Voiaj, sâmbătă, 10 decembrie 2016, între orele 10-12, în centru, pe strada Piatra Craiului 1, lângă fostul sediu CFR.

unnamed-3

Cojocnean Ștefan-Iulian, multiplu campion mondial în sporturi extreme, lansează un apel către toți copiii, părinții și bunicii să se alăture celor două ore de mișcare și îi invită pe aceștia să participe activ la inițierea în săritura cu coarda, mersul pe role și powerisers, totul pentru o viață mai sănătoasă.

Scopul acțiunii este acela de a iniția în siguranță, alături de un profesionist, tainele acestor acțiuni pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2-10 ani și de a-i ajuta pe participanți să își dezvolte echilibrul dinamic, să-și tonifieze musculatura picioarelor şi să învețe să-și coordoneze membrele inferioare şi superioare. Un alt scop gândit de organizatori este acela de a practica sportul într-un cadru supervizat unde cuvintele de bază sunt mișcarea și veselia.

Pentru înscrieri sau ale informații suplimentare apelează numărul 0744 299 754.

 

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Sport de masă: