”Agronomia” cucerește ”Cupa Traian Lalescu”, deposedând Universitatea Politehnica Timișoara de trofeu în finală

Echipa de minifotbal reprezentând Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” Timișoara a cucerit în premieră competiția de profil ”Cupa Traian Lalescu”, organizată și la cea de-a șasea sa ediție de Catedra de Educație Fizică și Sport a Universității Politehnica Timișoara și rezervată exponentelor instituțiilor de învățământ superior din oraș dar și, în ultimii 3 ani, unor instituții de învățământ preuniversitar.

Echipa de minifotbal de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” Timișoara

 

La capătul a 16 jocuri, dintre care 12 în faza grupelor, derulate săptămâna trecută, și alte 4 în ”careul de ași”, ieri și astăzi, de la ora 12, pe baza sportivă Alborz din incinta ”Știința”, echipa ”Agronomiei” s-a impus în tradiționala întrecere de minifotbal dotată cu trofeul ”Cupa Traian Lalescu”, în contul studenților de pe Calea Aradului trecând și o nominalizare individuală.

Luni, în semifinale, Universitatea Politehnica Timișoara a trecut cu 5-3 de Facultatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, iar formația ”Agronomiei” a dispus de LPS Banatul Timișoara cu 3-1, iar astăzi, în finala mică, ”Banatul” și-a asigurat locul pe podium grație unui 3-0 în dauna ”Medicinei” iar cei de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” Timișoara s-au impus în finala mare, 3-1 cu organizatoarea UPT.

”Agronomia” a preluat ”Cupa Traian Lalescu” de la politehniștii alb-violeți, învingători în precedentele ediții mai puțin în cea inaugurală, grație lotului Sitaru Marius, Dudău Cătălin, Călușaru Florin, Fekete Beniamin, Gruescu Vlăduț, Zurbagiu Lucian, Ușvat Alin, Matei Marius, Rădac Mihai, Zamă Ionel, antrenor fiind profesorul Narcis Văran. Totodată, titlul de cel mai bun portar al competiției a fost adjudecat de Marius Sitaru, de la învingători, universitarii agronomi-veterinari.

Universitatea Politehnica Timișoara s-a consolat cu disputarea unei noi finale și premiul de cel mai tehnic jucător al întrecerii, nominalizat fiind Andrei Nemițanu, lotul finalistei fiind alcătuit din Holca Eusebiu, Socaci Daniel, Paulevici Dragan, Ionesi Claudiu, Mogoș Andrei, Nemițanu Andrei, Precup Ferencz, Berbece Cosmin, Radu Cristian, Caimac Adrian și Zurbagiu Claudiu, antrenor fiind profesorul Ovidiu Olariu.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport Universitar și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = doi

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: