Cupa SquashTM.ro, concurs de seniori și senioare la DAF Junior Sport, în 8-10 decembrie

ACS SquashTM organizează prima ediție a Cupei SquashTM.ro, eveniment sub egida Federației Române de Squash pentru categoriile seniori și senioare, ce va fi găzduit de Daf Junior Sport, constituind o etapă a Campionatului Național de squash.

Cei mai buni jucători din România se vor alinia la concursul din intervalul 8-10 decembrie, pus în scenă de ACS SquashTM, cel mai nou club de profil din țară, având jucători în echipa națională, de exemplu Aida Rosenblum, locul 2 pe țară și componentă a echipei feminine, precum și grupe de juniori.

La seniori este disponibil un tablou de concurs de maximum 48 de jucători, dintre care maximum 4 pot fi beneficiari ai unui Wild Card, cel mult două transmise de Federația Română de Squash și maximum două de organizatori, iar la senioare un tablou de maximum 16 jucătoare, dintre care maximum două pot fi beneficiare ale unui Wild Card, cel mult unul transmis de FRS și maximum unul de organizatori.

Data limită de înscriere este miercuri 6 decembrie la ora 13, după care mai sunt permise retrageri până în aceeași zi la ora 17:00, lista finală a jucătorilor și stabilirea capilor de serie fiind stabilite seara la ora 19, înaintea tragerii la sorți de la ora 20 și a programării meciurilor, anunțată pentru ora 23. Ulterior, ședința tehnică a competiției va avea loc vineri 8 decembrie la ora 17, urmată de startul competiției și desfășurarea meciurilor, programate vineri, sâmbătă și duminică, cu finalitate în ultima zi de concurs la ora 17. Ca termen limită de plată a taxei de participare, sâmbătă 9 decembrie la ora 9:30.

Concursul se va derula peste două săptămâni la Daf Junior Sport, în Giroc, pe strada Gloria numărul 5, director de competiție fiind Lucian Prodan iar arbitru principal Radu Ionescu.

Premiile puse în joc sunt în bani, diplome și cupe dar nu numai, fondul de premiere fiind de 2.600 de lei, în funcție de categorie și locul ocupat, după cum urmează: MS A I (simplu seniori, Divizia A I), 600 lei; MS A II 480 lei; MS A III 360 lei; WS A I 450 lei; WS A II 360 lei; WS A III 270 lei.

Ca facilități de antrenament și încălzire, organizatorii pun la dispoziție două terenuri de squash Fiberesin disponibile cu rezervare în zilele premergătoare competiției (contracost);

Se joacă 3 din 5 seturi pe tabloul principal, precum și finala pentru locul 3, indiferent de categorie, în vreme ce pe tablourile secundare se joacă două din 3 seturi. Scorul se va ține PAR 11 (Point a Rally până la 11) cu diferența de minimum două puncte (ex: începând cu scorul 10 egal, setul se prelungește până când unul dintre jucători se distanțează la două puncte).

Detalierea regulilor de participare și organizare precum și orice alte informații referitoare la concurs, pot fi găsite vizitând site-ul https://www.frsquash.ro.

 

Acest articol a fost publicat în Squash și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Squash: