Squash! Cupa României Mewi, în Timișoara, la Helios Sport

Cupa României Mewi la squash, în parteneriat cu Federația Română de Squash, se va desfășura în weekend la Timișoara, la Helios Sport, bună gazdă și a ediției de anul trecut.

La concursul Open masculin și feminin din 18 – 19 octombrie 2014, cu premii totale în valoare de 1.000 euro, s-au înscris deja 31 de băieți și 10 fete, semn al creșterii popularității squashului, iar competiția va beneficia și de o transmisie live pe internet, la adresa www.tvcloud.ro/helios, tot în ideea promovării unei discipline sportive mai puțin cunoscută dar captivantă.

Cupa României MEWI la squash revine și în 2014 la Helios Sport, în Timişoara

 

Așadar abia a pus punct organizării și găzduirii celei de-a patra ediții a ”Cupei Automotive” la minifotbal, și Helios Sport Club Timișoara, în parteneriat cu Mewi Romania, Tin Factory, Consiliul Județean Timiș și Procar, are plăcerea de a-i invita pe amatorii de squash la ediția 2014 a Cupei României – Helios Club Timișoara, organizată sub egida Federației Române de Squash, întrecere a cărei tragere la sorți și programare a meciurilor au loc joi 16 octombrie, de la ora 20, ședința tehnică având loc sâmbătă 18 octombrie, la 8,30.

Organizator este Daniel Sima, iar din partea Federației Române de Squash, Horia Naumescu, comitetul coordonator al competiției avându-l ca director pe Lucian Prodan, iar ca arbitru principal, Marcel Răsădean.

Taxa de participare este în cuantum de 120 de lei la masculin respectiv 50 de lei la feminine, iar competiția se va desfășura pe două terenuri certificate de Federația Internațională de Squash, organizatorul punând la dispoziție următoarele facilități de antrenament și încălzire:

– două terenuri de squash disponibile cu rezervare in zilele premergatoare competitiei (contra cost);

– alte condiții: vestiare si dusuri, sala de mese, bar;

– servicii racordare rachete (contra cost);

– masa de pranz, cina sau fast-food în incinta clubului (contra cost).

Toate meciurile vor fi oficiate de arbitri licentiati ai Federatiei Romane de Squash iar sistemul de joc va fi tip Monrad, disputându-se 3 din 5 seturi pe tabloul principal (masculine și feminin), precum și pentru finala pentru locul 3, scorul ținându-se PAR 11 (Point a Rally pana la 11) cu diferența de minimum două puncte (ex: incepand cu scorul 10 egal, setul se prelungeste pana cand unul dintre jucatori se distanteaza la 2 puncte).

Mingea de joc: Dunlop DYD 2 yellow dots.

Premii:
Masculin
Locul I – 2000 lei
Locul II – 1100 lei
Locul III – 800 lei
Locul IV – 500 lei
Locurile V-VIII – 250 lei
Feminin
Locul I – 800 lei
Locul II – 500 lei
Locul III – 300 lei

*

Helios Sport Timișoara este o bază sportivă cu două terenuri de squash, 3 terenuri de tenis acoperite iarna cu balon și un teren de fotbal acoperit iarna cu balon. Helios Sport organizeaza competitii sportive impreuna cu Federatia Romana de Tenis si Federatia Romana de Squash, avand jucatori legitimati la ambele federatii. In incinta clubului gasiti si Helios Sports Bar un concept de bar si restaurant, precum si o terasa de vara.

Helios Sport Timișoara: B-dul Iosif Bulbuca nr. 21, 0256/463818
office@helios-sport.ro

www.helios-sport.ro

http://www.facebook.com/helios.sport

 

Acest articol a fost publicat în Squash și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 20

 


Ultimele articole din categoria Squash: