ACS Dumbrăvița, calificată în turul II al ETTU-Cup, se dorește gazdă și în faza următoare, solicitând însă amânarea turneului pe 10-12 octombrie

ACS Dumbrăvița, calificată ieri în faza următoare a principalei competiții europene intercluburi de tenis de masă, după ce a încheiat a doua pe teren propriu patrulaterul turului I, a demarat astăzi demersurile pentru a putea evolua în perioada 10-12 octombrie, și nu 3-5, conform programării forului continental, dat fiind participarea Adinei Diaconu în acea perioadă la Top 10 Europa, la Paris…

ACS Dumbrăvița

 

 

ACS Dumbrăvița, câștigătoare în 2014 a Superligii feminine pe echipe de seniori, din cadrul Federației Române de Tenis de Masă (FRTM), și reprezentantă a României în ETTU-Cup, a solicitat forului european disputarea turului secund în perioada 10-12 octombrie, rămânând de văzut dacă organismul continental va accepta amânarea. Clubul timișean intenționează totodată să găzduiască și faza următoare a întrecerii, după buna organizare a competiției derulată sâmbătă și duminică în sala de sport din Giarmata.

Forul european va proceda însă la o tragere la sorți în cazul în care mai multe grupări se oferă în calitate de gazde ale turului secund, fază a întrecerii în care echipa de tenis de masă ACS Dumbrăviţa s-a calificat ieri, după ce s-a clasat pe locul al doilea în competiţia desfăşurată la Giarmata, grație succesului la zero în meciul decisiv disputat de formaţia antrenată de Nicoleta Husar de Acropolis Yut Club, din Cipru, cu 3-0.

Vedeta echipei, Adina Diaconu, cvadruplă campioană europeană la cadeţi, Andreea Zanfir şi Karla Manea au trecut detașat de adversarele de astăzi: Adina Diaconu – Melani Makariou 3-0 (-1, -4, -3); Andreea Zamfir–LouizaKourea 3-0 (-4, -5, -6) și Karla Manea – Marina Mylonia 3-0 (-4, -14, -6).

În prima zi, ACS Dumbravita a dispus cu 3-0 de echipa Falcons Sabadell, reprezentantă a Spaniei, iar Adina Diaconu, etalând un joc bun în cele două zile de concurs, a reuşit să câştige toate partidele disputate și a obţinut singurul punct, 1-3, în eşecul cu Dozy Den Helder, reprezentantă a Olandei și câștigătoare a tuturor întâlnirilor.

În celălalt meci al ultimei etape disputate la Giarmata în turul I, duminică, Dozy Den Helder (Olanda) – Falcons Sabadell AE (Spania) 3-2. Gruparea din Olanda, cu 3 victorii, şi ACS Dumbrăviţa, cu două victorii, s-au calificat în faza următoare.

 

Acest articol a fost publicat în Tenis de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 6 =

 


Ultimele articole din categoria Tenis de masă: