ACS Dumbrăvița câștigă cu 5-2 derby-ul returului Superligii cu Politehnica Iași și încheie turneul de 7 etape de la Buzău ca unică neînvinsă

Jucătoarele de tenis de masă de la ACS Dumbrăvița, de-acum și cu Andreea Dragoman în efectiv în încercarea de îmbunătățire a zestrei de 3 titluri naționale la rând în Superliga pe echipe de senioare, au triumfat în disputele de podium de la încheierea returului în sezonul regular, 5-3 cu CS Farul Constanța și 5-2 cu liderul după tur Politehnica Iași, punând astfel punct în trombă intensului turneu de la Buzău, ce a programat începând de joi 7 runde în a doua jumătate a campaniei tur-retur. Câștigate pe linie de timișence, unicat în competiția feminină.

După ce s-a impus în primele 3 zile cu 5-0 la meciuri în cinci dintre disputele din retur, ACS Dumbrăvița a completat prezența victorioasă în Sala ”Romeo Iamandi” prin a trece și cu 5-3 la partide de cele de la CS Farul Constanța, urmăritoare de pe locul 3, respectiv cu 5-2 de liderul după tur, CS Politehnica Iași. Care a înregistrat patru victorii cu 5-0 și două cu 5-2, dar și înfrângerea în fața bănățencelor.

Derby-ul cu ieșencele s-a derulat în cea de-a șaptea și ultima etapă din retur, astăzi, iar Adina Diaconu a câștigat 3 meciuri, 3-0 cu Andreea Clapa, pe seturi la 10, 1 și 6, precum și 3-1 cu Tania Plăian, pe seturi la 7, -5, 9 și 5, respectiv 3-1 cu Irina Ciobanu, pe seturi la 7, -6, 4 și 8.

Andreea Dragoman și Andreea Zanfir au câștigat și au pierdut un meci fiecare. Dragoman s-a impus cu 3-1 (5, 9, -6, 8) cu Irina Ciobanu iar Zanfir cu 3-2 de la 0-2 cu Tania Plăian, pe seturi la -8, -9, 4, 5 și 8. Ca înfrângeri, Zanfir a cedat Irinei Ciobanu cu 3-0 iar Dragoman cu același scor Andreei Clapa, astfel conturându-se un 5-2 general în favoarea timișencelor.

Care s-au impus și cu 5-3 în runda a șasea, penultima, contra Farului, Andreea Zanfir fiind cea care a adunat 3 victorii: 3-0 (9, 9, 10) cu Anamaria Sebe, 3-0 (13, 6, 4 ) cu Mihaela Plăeașu și tot 3-0 (16, 5 și 6) cu Alina Zaharia.

Adina Diaconu a învins și ea cu 3-0 (1, 7, 7) cu Anamaria Sebe iar Andreea Dragoman cu 3-1 cu Sebe, pe seturi la 9, 9, -1 și 7, însă Diaconu a și pierdut în două rânduri în fața constănțencelor, cu 3-0 în fața Mihaelei Plăeașu și cu 3-1 cu Zaharia, iar Dragoman o dată, cu 2-3 cu Zaharia.

Urmează faza competițională pe grupe valorice, play-off, pentru locurile 1-4, în care a pătruns și CSM Arad, cu victorii în retur în dauna ocupantelor pozițiilor 5-8 dar cu eșecuri la fruntașele de pe podium, respectiv play-out, 5-8.

Acest articol a fost publicat în Tenis de masă și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Tenis de masă: