ACS Dumbrăvița debutează în retur cu un succes la zero

ACS Dumbrăvița, a doua în ierarhie după turul diviziei Superliga în tenisul de masă feminin, Campionat Național pe echipe de seniori, a câștigat astăzi toate cele 5 partide ale întâlnirii cu CS Romgaz Mediaș, din etapa inaugurală a returului în sezonul regular. Formația timișeană, deținătoare la zi a titlului pe țară, a pierdut un singur set contra sibiencelor, în prima dintre cele 7 runde programate la Buzău până duminică, în returul sub formă de turneu în sistem campionat, cu meciuri fiecare cu fiecare.

Adina Diaconu a învins cu 3-0 în partidele cu Cristina Dumitrescu și Diana Muntean, pe seturi la 5, 5 și 10 respectiv 6, 6 și 5, Mihaela Dospina și Andreea Zanfir repurtând câte o victorie la zero. Dospina contra Dianei Muntean, la 9, 8 și 6, iar Zanfir în fața lui Beatrice Toth, la 2, 11 și 5. Zanfir s-a impus totodată și în fața Cristinei Dumitrescu, cu 3-1, pe seturi la 7, 5 și 9, pierzându-l pe cel de-al treilea la 7.

În celelalte dispute ale primei etape a returului din Sala ”Romeo Iamandi”, CSM Arad a trecut cu 5-0 de LPS Nicolae Rotaru Constanța, CS Farul tot cu 5-0 de CS Politehnica Cluj iar liderul după încheierea turului, CS Politehnica Iași, s-a impus tot fără replică în fața celor de la CSM Bistrița.

ACS Dumbrăvița, câștigătoare a ultimelor 3 ediții ale Superligii, are programate jocurile cheie ale turneului din retur în ultimele sale două etape, la finalul săptămânii, contra Farului, a treia clasată, în runda a șasea, iar cu ieșencele în cea de-a șaptea și ultima. Elevele profesoarei Nicoleta Huszar se află într-un grup restrâns de pretendente la titlu în faza play-off ce le așteaptă după retur.

Acest articol a fost publicat în Tenis de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Tenis de masă: