Zonă cu jocuri sportive diverse în Parcul Rozelor la ”Bucurie în mișcare Timișoara 2017”: 26-28 mai

În zilele de 26,27 și 28 mai, locuitorii Timișoarei sunt invitați la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii, în Parcul Rozelor, cu ocazia evenimentului ”Bucurie în Mișcare Timișoara 2017”, prefațat de organizatori în comunicatul de mai jos…

Asociația 11even aduce, din nou, în orașul nostru, Bucurie în mişcare, platforma care integrează idei de jocuri și metode simple de mișcare. Timp de trei zile, la Timișoara, participanții își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracția în mijlocul naturii.

Vă așteptăm să vizitați zonele amenajate special pentru voi în Parcul Rozelor…

Caravana “Jocurile copilăriei: Țară țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, Mațele încurcate, 123 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros, Cal și călăreț; Zona cu activități creative și de îndemânare; Zona concursurilor și jocurilor sportive diverse: fotbal, streetball, volei, tenis de masă şi Zona cu jocuri și concursuri pentru copii și familie: badminton, tir cu arcul, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, tenis cu piciorul şi slow biking.

Vă veţi putea relaxa şi descoperi noi talente în Zona cu meșteșuguri iar foamea va trece imediat dacă veţi ajunge în Zona cu bunătăți de toate felurile.

Ne vom întrece la Cros-ul Bucurie în Mișcare care se va desfășura duminică, 28 mai pe o distanță de 2 km şi la Streetball.

Organizatorii mai pun la dispoziţie Zona cu jocuri de team-building; Zona de relaxare și board-games pentru tineri.

Pentru proba de slow biking, Pegas România asigură 3 biciclete. 

La scena principală vor avea loc mai multe tipuri de demonstrații sportive: karate, fitness, yoga pentru copii, dansuri, kangoo jumps, zumba, cycling, cățărări, role, trotinete, skate board, longboard scrimă și fotbal american.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să-și testeze creativitatea transformând deșeurile în jucării, în Zona ”Reciclăm și ne jucăm”.

Clubul White Steps vor face demonstrații de dans, iar cei de la Creative Art vor susține ateliere în Zona de crafturi și handmade. Decathlon pune la dispoziție mese ping pong, coșurile de basket, porți pentru meciurile de fotbal, arcuri cu ventuze și multe altele.

Antrenorii de la WorldClass si Smartfitt Timișoara vor asigura buna dispoziție de dimineață, dar nu numai, pe parcursul festivalului

Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsaci, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre.

Decathlon pune la bataie o bicicletă si multe alte surprize.

În cadrul  “Bucurie în Mișcare Timișoara”, toți cei care au luat parte la provocarea “1 milion de secunde de mișcare” pot să primească una din cele 20.000 de brățări #IubescMișcarea, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mișcării din țara noastră.

„1 Milion de secunde de mișcare” este provocarea lansată în cadrul proiectului „Bucurie în Mișcare România”. Ne dorim implicarea a cât mai multor persoane din Timișoara care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general.

Fiecare participant în provocarea ”1 Milion de secunde de mișcare” poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Provocarea este în derulare. Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro) sau pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania).

Organizator Bucurie în Mişcare Timișoara  2017: Omnipass Timișoara

Partenerii locali Bucurie în Mişcare Timișoara 2017: Decathlon, White Steps, Clubul ACS Floreta, ACS POLI Timișoara, Smartfitt, WordClass, Clubul de fotbal american 89’s, Clubul sportiv de karate Fudokan și mulți alții.

Bucurie în Mişcare România este cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din din ţara noastră. În perioada 12 mai – 4 iunie, Bucurie în Mişcare se desfăşoară în 16 oraşe din România şi este organizată de Asociaţia 11even  www.11even.ro  cu sprijinul: Kaufland România www.kaufland.ro

 #IubescMiscarea, #BucurieInMiscare, #kauflandsprijina

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Tenis de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = douazeci opt

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: