Alcatel Lucent, doar 6 ghemuri pierdute şi 3-0 cu Contitech

Într-o adnotare la consemnarea de ieri pe marginea celui de-al treilea week-end cu jocuri între tenismani amatori înscrişi în cadrul echipelor lor la cea de-a doua ediţie găzduită de „Helios Sport” pentru angajaţi ai firmelor din zona noastră, revenim aşadar cu impresiile unei dimineţi însorite de duminică, oferind condiţii ideale de tenis, şi în care s-au întîlnit în cadrul Cupei Helios pentru Corporaţii deţinătoarea trofeului din ediţia anterioară, Alcatel Lucent, şi Contitech.

În prima partidă a zilei, Stanici Eugen, reprezentînd Alcatel, l-a întîlnit pe Galescu Petre, de la Contitech. Practicînd un joc predominant agresiv, cu lovituri lungi liftate bine apăsate, servicii eficiente şi voleuri decisive, Stanici se impune clar cu scorul 6-1; 6-0. Galescu, întîlnind un adversar puternic, a intrat în meci degajat şi, cu un forehand mai eficient decît loviturile de rever, a reuşit să cîştige ghemul de onoare. Serviciul punctat adesea de duble greşeli şi jocul predominant defensiv, cu prea multe mingi înalte, a înclinat balanţa jocului în favoarea adversarului său. (foto 1) – 6197.

Un meci mai echilibrat s-a desfăşurat între Jebelean Marius şi Chirică Bogdan, componenţi ai aceloraşi echipe, Alcatel respectiv Contitech. O confruntare fără presiune dar cu multe ruperi de ritm, puncte cîştigate atît din retururi bune cît şi în schimburi prelungite cu plasamente în unghi. Jebelean, beneficiind de un prim serviciu puternic, reuşeşte aşi repetaţi, o mare disponibilitate la efort, lovituri plate bine plasate, apariţii agresive la fileu. Chirică reuşeşte să dea o bună replică, ajutat de un prim serviciu îmbunătăţit, pasante în lung de linie şi scurte tăiate dar, cu execuţii tehnice incomplete şi un joc defensiv sub presiunea adversarului, se declară în final învins, scor 6-3; 6-1. (foto 2) – 6195.

Întrecerea de dublu dintre cele două echipe a adus faţă în faţă perechile Bădiţă Marius – Donisam Mirel, pentru Contitech, respectiv Stanici Eugen – Jebelean Marius, pentru Alcatel. Partidă dezechilibrată atît tehnic cît şi tactic, de partea Alcatelului, cu experienţă în joc, coeziune între parteneri şi lovituri puternice direct cîştigătoare atît din spatele terenului cît şi la fileu. Perechea Contitech, depăşită de ritmul de joc, reuşeşte doar puncte cîştigătoare izolate, fiind copleşită de multiple greşeli personale şi cu multe lovituri atipice nefinalizate, şi îşi adjudecă astfel doar ghemul de onoare. Aşadar Alcatel punctează din nou, scor 6-0; 6-1.

Duminica sportivă se încheie cum altfel decît cu noi prietenii, impresii şi păreri dezbătute la un pahar de răcoritoare. (foto 3) – 6201. În aşteptarea clasamentului grupelor valorice, echipele se reorganizează pentru confruntările ce vor urma. Cei mai talentaţi să învingă!

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Tenis și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: