CS Sport 4 Fun Timişoara, vicecampioană naţională pe echipe sub 14 ani, la băieţi

Scriam săptămâna trecută despre participarea juniorilor timişoreni de la CS Sport 4 Fun la Campionatul Naţional de tenis de câmp pentru echipe sub 14 ani şi iată că formaţia de băieţi, condusă de Petruţ Mergheş, a obţinut locul secund, devenind vicecampioană naţională, în vreme ce cvartetul fetelor, sub bagheta lui Mihai Gavra, a intrat în careul de aşi…

CS Sport 4 Fun Timişoara, vicecampioană naţională pe echipe sub 14 ani, la Bucureşti, la băieţi. Fetele, pe locul 4...

 

 

În alcătuirea Nini Gabriel Dica, Rareş Mandu, Eric Bogdan, Laurenţiu Boici jr., echipa băieţilor s-a calificat en-fanfare dintre cele 7 formaţii participante, cu un clar 5-0 în dauna lui CS AS Club Politehnica Bucureşti, între primele patru grupări ale întrecerii, trecând apoi tot cu 5-0 şi de Tennis Club Bucureşti respectiv cu 3-2 de LPS CSŞ Constanţa, dar şi pierzând disputa decisivă pentru titlu, 2-3 cu CS Dinamo.

Contra dobrogenilor, după 2-2 la partide în întâlnirile de simplu, perechea Dica – Mandu s-a impus cu 4-6, 6-1, 6-1, câştigând confruntarea decisivă. Contra dinamoviştilor, Mandu a câştigat o probă de simplu iar perechea Dica – Mandu şi-a adjudecat meciul de dublu. Interesant este că timişorenii au adunat mai multe ghemuri câştigate decât alb-roşii din capitală, 49-46, în ansamblul celor 4 partide, însă nu şi titlul naţional, adjudecat de Filip Jianu, Vlad Cristian Niculae, Tudor Burduf şi Radu Hristache Zgondea.

Timişorenii au fost urmaţi pe podium de LPS CSŞ Constanţa. Clubul de la malul Mării Negre s-a impus în schimb în întrecerea fetelor, urmat pe podium de CS Olimpia 1 Bucureşti şi CS Dinamo 1, timişorencele Andreea Velcea, Alessia Ciucă, Iulia Ilinca şi Luminiţa Tutunaru clasându-se pe poziţia a patra.

Participare mai numeroasă în rândul fetelor, cu 9 formaţii la start, bănăţencele pătrunzând în careul de aşi graţie unui 5-0 cu Harry Tennis Club, dar pierzând în faţa grupărilor căţărate pe podium: 1-4 cu campioanele, tot 1-4 cu CS Dinamo şi 2-3 cu CS Olimpia 1.

Competiţia s-a desfăşurat pe terenurile de zgură ale Centrului Naţional de Tenis din strada Pierre de Coubertin 11, în Bucureşti.

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 10

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: