Cupa Helios

În perioada 5 – 6 martie 2011, la Baza Sportivă Helios din bulevardul Iosif Bulbuca 21 va avea loc „Cupa Helios” în cadrul turneelor BCR Tenis Partener ( http://bcr.tenispartener.ro/ro/turnee). Turneul este sponsorizat de BCR Tenis Partener şi de Helios Sport Timisoara şi se va desfăşura pe cele 3 terenuri cu zgură acoperite cu balon.

La competiţie s-au înscris 32 echipe de dublu din Timişoara dar şi din localităţi din judeţele Timiş, Arad şi Hunedoara, care vor participa în două turnee de dublu, în funcţie de nivelul fiecăruia de joc. Jocurile vor avea loc sâmbătă, între orele 9 – 20, şi duminica între orele 9 – 15, la Baza Sportivă Helios.

Turneul se va finaliza duminică 6 martie, după-masa, când va avea loc şi decernarea premiilor”.

Helios Sport Timişoara are în administrare 3 terenuri de tenis şi un teren de fotbal. Terenurile de tenis sunt de zgură iar terenul de fotbal este cu iarbă artificială (60mm), marca Limonta Italia, acreditat FIFA. Atât la tenis cât şi la fotbal terenurile sunt dotate cu nocturnă şi sunt acoperite iarna cu balon, cel de fotbal fiind pus în folosinţă în decembrie 2009, iar cel de tenis în noiembrie 2008.

Acest articol a fost publicat în Tenis și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Tenis: