Cupa Helios la tenis pentru corporaţii

Cupa Helios la Tenis pentru Corporaţii este un concept realizat pentru jucători amatori de tenis de câmp din cadrul celor mai importante companii din Timişoara şi zona de vest a ţării, conceptul fiind dezvoltat de Helios Sport iar www.sporttim.ro şi Tretorn Tenis fiind parteneri logistici în implementarea sa.

Competiţa oferă jucătorilor amatori de tenis posibilitatea de a participa la o întrecere atractivă, reliefată printr-o informare constantă asupra desfăşurării competiţiei precum şi o galerie foto cu instantanee din meciurile jucate.

Participanţii la competiţia pe echipe se vor confrunta în perioada mai – august, pe durata a cinci sau şase sfârşituri de săptămână, programul partidelor fiind stabilit şi coordonat de către echipa Helios Sport. Datele de desfăşurare a meciurilor din cadrul campionatului vor fi disponibile la sfârşitul lunii aprilie 2011 iar primele partide se vor disputa în 14 mai la Baza Sportivă Helios Timişoara, B-dul Iosif Bulbuca nr. 21.

Fiecare partidă dintre două echipe se va juca pe model Fed Cup, cu două meciuri de simplu şi unul de dublu. Lotul unei echipe este format din minimum trei, maximum şase jucători, în cadrul unei întâlniri dintre două echipe fiecare formaţie desemnându-şi Jucătorul 1 respectiv Jucătorul 2, care urmează să dispute meciurile de simplu, respectiv căpitanul, care va fi responsabil de comunicarea cu Helios Sport şi cu distribuirea de informaţii celorlalţi membri ai echipei.

Fiecare echipă va disputa în cadrul grupei sale trei întâlniri, după sistemul “Round Robin” (“fiecare cu fiecare”). Din grupe se vor califica în faza finală echipele clasate pe primele două sau trei locuri, în funcţie de punctajul obţinut şi de numărul de echipe din fiecare grupă. Meciurile grupelor se vor desfăşura în principal pe durata unui weekend, dar se pot programa meciuri şi în timpul săptămânii.

În săptămânile în care nu sunt programate meciuri oficiale se pot desfăşura jocuri de simplu între jucătorii înscrişi în competiţie. Evenimentul prevede şi organizarea unui turneu de consolare, dedicat echipelor eliminate din faza grupelor.

O echipă poate fi formată exclusiv din angajaţi ai companiei pe care o reprezintă (detalii suplimentare sunt disponibile în regulamentul general), iar pachetul de joc este special conceput pentru fiecare etapă în parte, cuprinzând mingi de joc Tretorn, apă şi băuturi răcoritoare, energizante şi suplimente alimentare pentru sportivi.

Numărul maxim de echipe pentru sezonul 2011 este de 16 iar echipele pot fi formate din minimum 3, maximum 6 jucători, costul participării unei echipe pentru sezonul 2011 fiind de RON 1500 (fără TVA). Echipele participante beneficiază de pachet de joc pentru toţi participanţii, programarea şi coordonarea meciurilor, închirierea terenurilor la Baza Sportivă Helios, premii importante pentru câştigători, medalii şi diplome pentru cei mai buni jucători, arbitraj profesional la meciurile din faza finală, actualizarea rezultatelor pe portalul oficial www.sporttim.ro, ştiri periodice privind evoluţia jucătorilor în campionat, fotografii şi interviuri, o expoziţie foto la finalul competiţiei.

Informaţii utile la www.helios-sport.ro . Persoană de contact pentru înscrieri este Valentin Bota: office@helios-sport.ro; telefon: 0745 523 895; 0256 463 818.

Acest articol a fost publicat în Tenis și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cupa Helios la tenis pentru corporaţii

  1. Vali spune:

    Foarte buna ideea. Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = saizeci trei

 


Ultimele articole din categoria Tenis: