„Cupa Helios pentru Corporaţii”, o nouă etapă

Turneul “Cupei Helios pentru Corporaţii” a continuat în săptămâna ce tocmai s-a încheiat cristalizarea grupelor Master respectiv Challenger, având în componenţă 10 echipe ce îşi dispută locurile la această ediţie.

Condiţiile meteorologice  favorabile  au dat un impuls pozitiv sportivilor, aceasta reflectându-se în spectacolul întrecerilor,  susţinute pe parcursul zilei de sâmbătă, 14 iunie.

Prima disputa avea să fie şi cea mai frumoasă cu cel mai bun ritm de joc. Astfel perechea Canisag Tiberiu, Dumitrescu Florin  reprezentând Continental, a întalnit cuplul Neţoie Sebastian  şi Obrejan Cătălin de la Alcatel3. Completându-se mai bine pe teren, cu o bună constanţaşi plus de presiune pe serviciu echipa Continentalului a controlat în majoritatea timpului partida. Duelurile eficiente la fileu, câştigarea punctelor importante în meci cât şi deschiderea jocului cu plasamente reuşite le aduc acestora la final victoria cu 6-1; 6-0 . Neţoie şi Obrejan  cu o ambitie vădită în menţinerea mingii în teren la ritmul ridicat impus de adversari, câştigă puncte spectaculoase dar izolate în economia partidei. Greşelile neforţate repetate şi scăparea mingilor prea uşor în afara terenului au dus la închiderea scorului nefavorabil echipei lor. (foto1; foto 2)

Un meci relaxant, destul de dezechilibrat tehnic dar cu un deosebit fairplay s-a disputat între Sava Daniel jucătorul echipei Alcatel2 şi Giucoane Paul de la Yazaki. Primul cu un plus de experienţă, şi totodata o eleganţa aparte în joc,  beneficiind de lovituri puternice, control bun al mingii şi un prim serviciu eficient , a preluat rapid conducerea partidei şi nu a mai cedat-o până la final . Giucoane  având o neobosită disponibilitate de joc, s-a mulţumit cu o tactică preponderent defensivă  multe mingi întoarse, slicesate sub presiunea punctelor jucate. Deşi numărul greşelilor personale s-a menţinut destul de ridicat este evidentă creşterea nivelului tehnic în turneu de la o partida la alta a acestuia. (foto 3; foto 4) 

Cea mai echilibrată partida a zilei i-a avut protagonişti pe Dumitrescu Florin de la Continental respectiv Obrejan Cătălin jucatorul echipei Alcatel3 . Am putut urmarii o confruntare echilibrată, cu aplicarea mai multor  tactici de joc pe parcursul desfăşurării acesteia. De această dată a triumfat răbdarea, constanţa în lovituri şi buna aplicare a tacticii în momentele importante din meci. Reuşind să deschidă bine jocul din apropierea fileului şi speculând  slăbiciunea adversarului pe backhand, Dumitrescu îşi adjudecă victoria cu un simetric 6-4;6-4. Obrejan, beneficiind de bune abilitaţi tehnice şi o agresivitate mai susţinută în a doua parte a jocului, a echilibrat tabela de scor în mod repetat. Inconstanţa în ritmul de desfăşurare a punctelor cât şi greşelile neforţate repetate l-au făcut să scape controlul partidei.

*

Mai consemnăm şi jocurile restante desfăşurate în timpul săptămânii:

Obrejan Cătălin de la Alcatel3 a dispus de Lascu Iulian de la Haufe cu scorul 6-1;6-0;

Faur Florin  de la Haufe a trecut de Scarlete Lucian de la Kromberg cu scorul 6-2;6-2; perechea Sava Daniel , Sviderka Tiberiu  de la Alcatel2 a învins perechea Berceanu Ştefan , Glava Horaţiu de la Contiteh cu scorul 6-0;6-2;

Sava Daniel  de la Alcatel2 a dispus de Berceanu Ştefan de la Contiteh cu un categoric 6-0;6-0;

perechea Bogdan Marcu , Canisag Tiberiu reprezentând Continental a trecut de cuplul Nestorovici Alexandar , Pentek Marius de la Haufe cu 6-0;6-3;

Nica Sorin de la Continental a dispus de Rămneanţu Raul de la Haufe cu scorul 6-3;6-2.

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Tenis și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 4

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: