Dica trage la primii 4 în internaţionalul Tennis Europe U12

Juniorul Nini Dica va ţine în această dimineaţă steagul sus pentru tenisul juvenil timişorean, cu ocazia sferturilor de finală ale unuia dintre cele 3 turnee Tennis Europe la categoria U12 de pe teritoriul ţării noastre, şi care este găzduit începînd de sîmbăta trecută la Giroc. (în foto cu profesorul Ovidiu Şola; CS Dyadora).

Este vorba despre un turneu extrem de puternic pentru acest nivel de vîrstă al competitorilor, la care participă componenţii lotului naţional al României şi sportivi din Serbia, Macedonia, Germania, Franţa, Suedia, Bulgaria şi Moldova.

Turneul, organizat pe baza sportivă Dyadora din Giroc, a început sîmbătă, cu programul de calificări, iar luni şi marţi s-a desfăşurat primul tur, împărţit în două zile de întreceri datorită numărului mare de meciuri, şi anume 32. Dintre sportivii timişoreni au participat Nini Dica, Laurenţiu Boici şi Mihai Vasii-Kolla la băieţi respectiv Andreea Velcea, Patricia Zeriu, Sandra Bătrînu şi Alessia Ciucă la fete.

Sorţii nu au adus o tragere foarte bună pentru sportivii timişoreni, astfel că după primul tur singurul localnic rămas în concurs a fost Nini Dica, învingător în partida disputată în compania suedezului Max Softberg.

Reprezentantul Timişoarei s-a menţinut şi pe mai departe în concurs, după optimile de miercuri, cînd a trecut în 3 seturi foarte disputate, 4-6; 6-3; 6-2, de Doru Borşan (Târgu Mureş), intrînd astfel între primii 8 sportivi rămaşi în întrecere. În sferturi, Nini Dica va da piept cu Cristian Andreescu (Slobozia), unul din primii 5 sportivi ai ţării la categoria de 12 ani. Meciul va avea loc la baza Dyadora din Giroc, joi 2 august, începînd cu ora 9. Pentru Dica urmează imediat turneul de la Slobozia, încă de sîmbătă, iar peste o săptămînă circuitul naţional de la Mamaia, unde va participa la fete şi Andreea Velcea

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 13

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: