GALERIE FOTO. Cupa Helios la tenis pentru corporații, start cu întreruperi, printre stropi de ploaie

Vremea potrivnică a fost principalul adversar al tenismanilor amatori aliniați la start într-o nouă ediție a Cupei Helios la tenis pentru corporații, a cărei primă rundă de partide s-a derulat cu întreruperi, continuînd și în ”nocturna” de ieri, pe baza Helios Sport din Bulevardul Iosif Bulbuca. Accesați și www.helios-sport.ro

Primele meciuri din cadrul celei de-a treia ediții a Cupei Helios la tenis pentru corporații debutau sîmbătă sub spectrul ploii, după ce capriciile primăvăratice întârziau la fine de mai debutul competiției, iar mai apoi obligau caravana tenisistică să se adăpostească, lăsând neîncheiate câteva partide.

Dar iată care au fost și primele rezultate ale actualei ediții… „Băieții” de la Alcatel I, Andrei Davidoi și Gabriel Stanici, au încheiat rapid „conturile” la simplu, cu Octavian Malene și Lucian Maier, cei din urmă reprezentând Kroschu, cu un simetric 6-2, 6-0. A urmat partida de dublu, în care cei 2 învingători la simplu au făcut pereche împotriva altor doi reprezentanți ai echipei Kroschu, dispută care nici bine nu a început că a fost oprită din cauza vremii, fiind reprogramată aseară, la ora 22, pe terenul I. Așadar, Alcatel I – Kroschu era 2-0 după primele două partide de simplu, în cea de dublu de aseară impunîndu-se tot cei de la Alcatel 1, în fața lui Păiușan și Tomescu, scor 6-0, 6-2.

În cea de-a doua grupă a întrecerii, în prima partide, disputate tot sâmbătă, Bogdan Chirică (Contitech) a cedat categoric, scor 0-6, 0-6, în fața lui Paul Brancu (Autoliv). Cea de-a doua partidă dintre aceste formații a revenit tot celor de la Autoliv, care s-au impus prin Cosmin Gheorghiu, scor 6-2, 6-2, în fața lui Tiberiu Turlea. Și în acest duel, cel de-al treilea joc a fost reprogramat pentru vineri, ora 21, pe terenul 3 de la ”Helios”.

Abia a doua zi, duminică, s-a desfășurat în sfârșit și un meci complet, aceeași echipă, Contitech, pierzând de această dată în fața celor de la Hella, cu scorul general de 3-0: Ciprian Păunel – Liviu Dughir 6-2, 6-1; Lucian Vontean – Ștefan Berceanu 6-3, 6-4, iar la dublu Păunel/Vontean – Turlea/Chirică 6-2, 6-1.

În week-endul care abia începe, al doilea din trei programînd partidele fazei grupelor, sâmbătă și duminică, vor avea loc 5 întîlniri, și anume Alcatel 1 – Alcatel 3 (8 iunie, ora 11), Yazaki – Kroshu (8 iunie, ulterior) și Alcatel 3 – Yazaki (9 iunie) – toate în Grupa 1, respectiv Alcatel 2 – Hella (8 iunie) și Alcatel 2 – Contitech, duminică.

Mai apoi, în 15-16 iunie, vor avea loc ultimele cîte două partide în cele două grupe, la finele cărora se va stabili ierarhia departajînd formațiile în Grupa Masters, cea a locurilor 1-4, în care se va purta duelul pentru trofeul acestui sezon, respectiv Challenger (5-8).

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Sport de masă, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sapte = 14

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: