Juniorii Timişoarei, 3 locuri I, 3 clasări pe podium la Mediaş

Jucătorii juniori din Timişoara s-au întors pe cai mari de la primul turneu al anului din cadrul Circuitului Naţional al Federaţiei Române de Tenis rezervat categoriei U12, găzduit zilele trecute la Mediaş, unde au cucerit un titlu şi un loc secund în probele de simplu şi două titluri respectiv două locuri 3 la dublu.

Protagoniştii sunt aceiaşi şi v-aţi familiarizat probabil deja cu numele lor, şi anume Nini Gabriel Dica respectiv Andreea Velcea, care au jucat ieri cu trofeele probelor de simplu pe masă, după ce marţi reuşeau să aducă Timişoarei titlurile la dublu. Interesant este faptul că finalele la simplu ale acestui turneu de categoria A s-au redus la o luptă între Timişoara şi Constanţa, atît la băieţi cît şi la fete, între Nini Dica şi Sebi Gima, de la LPS Constanţa, respectiv Andreea Velcea şi Carmen Manu (LPS C-ţa).

Turneul de la Mediaş a fost primul dintr-o serie de 9 circuite care vor avea loc în 2013 pe teritoriul României, unde vin să-şi încerce forţele cei mai buni jucători.

La fete, Andreea Velcea, de la CS Sport4Fun Timişoara, a jucat cu titlul pe masa, însă după un meci foarte frumos şi greu s-a întors cu argintul, constănţeanca Manu, favorită numărul 2, impunîndu-se cu 7-5, 2-6, 6-4. Velcea a fost favorită numărul 1, calificîndu-se fără set pierdut din precedentele 3 partide în drumul spre finală.

La dublu însă, Andreea Velcea a reuşit să cîştige alături de Alexia Gândac, după ce în semifinale trecea de o altă jucătoare care se antrenează în Timişoara, şi anume Alessia Ciucă.

La băieţi în schimb totul a mers perfect, Nini Dica reuşind după un meci foarte bun, presărat cu căderi de moral şi mulţi nervi din partea jucătorilor, să cîştige cu 6-0, 3-6, 6-3. Dica, de la CS Dyadora Timişoara,  şi-a confirmat astfel statutul de favorit numărul 1 al probei, după 3 victorii fără set pierdut în calificări, bisînd şi la dublu, tot din postura de favorit, într-o pereche de pe Bega.

Nini împreună cu colegul său de antrenament Radu Cojocaru, tot de la CS Dyadora Timişoara, au cîştigat şi proba de dublu, 6-4, 3-6, 10-7, unde în semifinală a mai ajuns şi Mihai Vasii-Kolla, alt component al „lotului” Dyadora.

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Juniorii Timişoarei, 3 locuri I, 3 clasări pe podium la Mediaş

  1. nelu spune:

    3 locuri 1 si 6 clasari pe podium 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: