Juniorul Nini Gabriel Dica (Sport 4 Fun), ambasador al sportului din Timiș în ramuri olimpice: ”În 2018 sper să fac cel puţin 10 turnee şi cât mai multe puncte. Sper să fiu în Top 20!”

Nini Gabriel Dica, desemnat de către DJST Timiș drept ambasador al sportului din județul nostru în ramuri olimpice, a izbutit un excelent an 2017, tenismanul junior promițând cu atât mai mult pe viitor. Prezent miercuri după-amiază la Gala Sportului, cel care luna trecută primea din partea forului european de tenis de câmp un mesaj de felicitare pentru desemnarea sa drept cel mai bun jucător al anului 2017 în ”Tennis Europe Junior Tour” și-a identificat țintele pentru anul ce bate la ușă…

Juniorul timișorean Nini Gabriel Dica, jucător de tenis de câmp de la Sport 4 Fun care și-a atras în această toamnă recunoașterea oficială la nivel continental, a spus astăzi că ”este adevărat, a fost un an foarte bun pentru mine! Am luat titlul de campion european la Moscova, am jucat finala la Campionatele Mondiale de 16 ani, am luat titlul de campion naţional, şi la simplu, şi la dublu…”

Nini Gabriel Dica și colega sa de club Andreea Velcea pătrundeau recent în fazele finale ale competiției Orange Bowl U16, un campionat mondial neoficial al juniorilor, în care tenismanul a jucat finala iar Velcea în semifinalele întrecerii din Statele Unite ale Americii.

Dica s-a impus în Masters-ul European din luna octombrie de la Moscova, în noiembrie fiind recompensat cu titlul de cel mai bun junior continental U 16, distincție acordată de Tennis Europe.

”În 2018 îmi doresc să dau totul, să mă perfecţionez şi în continuare, astfel încât să obţin alte noi titluri. Iar anul viitor sper să fac cel puţin 10 turnee şi cât mai multe puncte. Sper să fiu în Top 20!”, a mai spus Nini Gabriel Dica, component al grupării Sport 4 Fun Timișoara, inclusă de Federația Română de Tenis în ”top 10” al cluburilor interne din 2017 și premiată la Gala Tenisului Românesc 2017.

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: