Lugojanul Pop triumfă la Cupa Helios, nivelul 6

Florin Pop, din Lugoj, care a dispus în finală cu 6-1, 7-5 de Rozel Negrilă, a câştigat duminică nivelul 6 al „Cupei Helios” la tenis de câmp din cadrul turneelor BCR Tenis Partener, disputată în weekend la Timişoara, în vreme ce la nivelurile de joc 7 şi 8 au triumfat Horaţiu Olariu, cu 6-4, 6-3 în finala contra lui Ovidiu Păunescu, respectiv favoritul acestui nivel, Călin Balotă, tot din Timişoara, 4-6, 6-4, 6-3 cu Lucian Driu-Păltineanu.

Dacă Olariu şi Balotă au câştigat câte trei respectiv două partide în drumul spre finală, în schimb lugojanul Florin Pop, la nivelul 6, a trebuit să treacă pe rând de Victor Adrian Funar, cu 6-1, 6-2, de Justin Cătălin Ştefan, cu 6-3, 6-2, de Dănuţ Ignat, favorit numărul 2, cu 7-5, 6-1, iar în semifinală de Constantin Leahu, favorit numărul 3, cu 6-1, 6-0.

Horaţiu Olariu, învingător la nivelul 7, repetă astfel o performanţă reuşită anul trecut. În perioada 15 – 17 aprile 2011, la Baza Sportivă Helios din Timişoara, B-dul Iosif Bulbuca nr. 21, a avut loc Cupa Helios, în cadrul turneelor BCR Tenis Partener. Turneul este sponsorizat de BCR Tenis Partener şi de Helios Sport Timisoara şi s-a desfăşurat pe cele trei terenuri cu zgură. La competiţie s-au înscris 66 jucători din Timişoara, dar şi din localităţi din judeţele Timiş, Arad şi Hunedoara, care au participat în 3 turnee de simplu, în funcţie de nivelul fiecăruia de joc. Favoriţii principali au fost, la nivelul 6 – Ovidiu Olariu (6 BCR TP), la nivelul 7 – Iulian Dascălu (5 BCR TP), iar la nivelul 8 – Călin Balotă (7 BCR TP), în paranteze fiind trecut locul în Clasamentul naţional BCR TP.

Acest articol a fost publicat în Tenis și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = saptesprezece

 


Ultimele articole din categoria Tenis: