Nini Dica, argint la Campionatul Naţional individual de iarnă U12

Nini Gabriel Dica, legitimat la CS Dyadora Timişoara, a obţinut medalia de argint în proba de dublu a Campionatului Naţional individual de iarnă U12, ce a avut loc săptămîna aceasta la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Nini Dica (CS Dyadora Timişoara): finalist al probei de dublu la Campionatul Naţional individual de iarnă U12, de la Bucureşti

Dica a fost unul dintre cei 5 sportivi timişoreni concurînd pe tabloul principal de simplu al competiţiei naţionale rezervate categoriei de vîrstă U12, concurs ce a avut o întrecere şi la grupa U14, fiind singurul tensiman care a revenit pe Bega cu o medalie.

Făcînd pereche cu Filip Jianu, de la CS Dinamo, care şi-a adjudecat postura de favorit numărul 1 al probei de simplu, Dica a învins în două partide în drumul spre finala de ieri de dublu, inclusiv cu 6-3, 6-2 în semifinala cu favoriţii numărul 4 Borşan şi Ceară, de la LPS-CSŞ Constanţa, însă n-a trecut şi de perechea Cezar Creţu – Mihai Marinescu.

Jianu şi Dica au avut două mingi de set la 5-4, în primul set, pe care nu le-au fructificat, pierzînd apoi în faţa favoriţilor numărul 2 cu 7-5, 6-0.

Nini Dica a fost surprinzător eliminat deja în faza sferturilor de finală ale probei de simplu, în calitate de favorit numărul 2, cu 6-3, 6-2, de către târgovişteanul Papoe.

Mihai Vasii-Kolla a ieşit în 16-imi iar Radu Cojocaru, şi el tot de la CS Dyadora Timişoara, a fost eliminat în optimi de cîştigătorul probei, Radu Jianu.

Andreea Velcea, legitimată la CS Sport 4 Fun Timişoara, a părăsit competiţia în sferturile de finală ale probei de simplu fete la U12, în calitate de favorită numărul 2 a concursului.

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: