Nini Dica și Andreea Velcea câștigă la simplu Naționalul U16. Sport4Fun Timișoara ia aur în toate probele: Dica și la dublu băieți, Corneanu la dublu fete iar Ciucă la dublu mixt

Andreea Velcea și Nini Dica au câștigat astăzi finalele de simplu din Campionatul Național individual de vară al Federației Române de Tenis rezervat categoriei de vârstă U16, completând astfel suita medaliilor de aur adjudecate de CS Sport4Fun Timișoara în finalele de dublu din weekend.

Nini Dica a învins luni dimineață cu 6-1, 6-0 în finala probei de simplu masculin a ”Naționalului” individual de vară U16, dispunând în ultimul act de cel cu care triumfa în finala de dublu băieți, Nicholas Ionel, de la CS Dinamo București.

Colega sa de la CS Sport4Fun Timișoara, Andreea Velcea, s-a impus la rândul ei în ultimul act al probei feminine de simplu din competiția derulată vreme de o săptămână în Centrul Național de Tenis din București, pe seturi 3-6, 6-1, 6-0 cu Smaranda Corneanu, tot de la gruparea de pe malurile Begăi, câștigătoare în prealabil a medaliei de aur în perechea favorită numărul 1 la dublu fete, tocmai în dauna Andreei Velcea, a doua în respectiva probă, în cuplu cu Alessia Ciucă.

Astfel, reprezentanții Sport4Fun Timisoara au câștigat la București toate probele Campionatului Național individual de vară U16 pentru fete și băieți, atât la simplu cât și la dublu respectiv dublu mixt, probă în care aurul l-a cucerit Alessia Ciucă. La dublu feminin, Corneanu triumfa în finală împreună cu Carmen Manu, de la LPS-CSȘ Constanța, iar la dublu mixt Ciucă laolaltă cu Radu Macovei, de la CSM București, finaliști învinși și medaliați cu argint fiind Nini Dica și Smaranda Corneanu. Totalizând, cinci din cele 8 medalii de aur au revenit tenismanilor juniori timișoreni, caz valabil și în privința medaliilor de argint.

* clic pe imagine pentru mărire

 

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Tenis și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: