Nini Dica și Smaranda Corneanu, dubli câștigători la Cupa Volkl, din Circuitul Național FRT

Victorii timișorene în probele de simplu dar nu numai ale competiției juvenile dotate cu ”Cupa Volkl”, un turneu de categoria A din Circuitul Național FRT, la categoria de vârsta 14 ani, cu probe de simplu și dublu, la băieți și fete, găzduit în aceste zile de Helios Sport Club.

Nini Gabriel Dica, favorit numărul 1 de la CS Sport 4 Fun Timișoara, n-a pierdut nici un set în cele 4 victorii la simplu băieți, cedând doar un ghem în ansamblul primelor două partide. În finală, el a dispus cu 7-6 (3), 6-3 de Andrei Gaiță, de la Dinamo. Nouă dintre cei 16 participanți la simplu masculin au provenit de la cluburile timișorene Sport 4 Fun, TC As, CSM și Dyadora.

Dica a triumfat și în proba de dublu, cu Dragoș Popeangă, de la Tenis Master, obținând două victorii, dintre care cea din finală, 6-3, 6-1 cu Erik Bogdan (Sport4Fun) și Radu Cojocaru (Dyadora).

La băieți, tabloul a fost de 16 jucători, respectiv de 6 echipe la dublu masculin, iar la fete a fost de 11 tenismane și de 5 echipe de dublu.

La fete, Oana Smaranda Corneanu, favorită numărul 1 de la Sport 4 Fun, a câștigat 3 meciuri fără set pierdut, inclusiv în finala cu colega sa de club Alessia Ciucă: 7-5, 6-1. Dintre cele 11 participante, încă una a fost din tenisul local, de la Helios Sport Club, celelalte venind de la Arad respectiv Oradea.

Arădencele Minea și Vîlcan, de la AMEFA și CSM, au pierdut cu 6-4, 6-0 finala de dublu a fetelor, în fața finalistelor de la simplu, Oana Smaranda Corneanu și Alessia Ciucă.

Turneul organizat de Helios Sport a fost realizat cu sprijinul Federației Române de Tenis, a Consiliului Județean Timiş și al Primăriei Timișoara.

* foto 1: câștigătorii la dublu, Popeangă (stânga) și Dica; foto 2 – dreapta: finaliștii la simplu, Gaiță (stânga) și Dica.

Acest articol a fost publicat în Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Tenis: