Nini, primul la dublu la Adjud, dublu finalist la Sibiu. Spre Croaţia!

Unul dintre cele mai promiţătoare nume din tenisul juvenil românesc, Nini Gabriel Dica, se află în miezul a 3 săptămîni de turnee, în această dimineaţă disputînd finala probei de simplu a turneului de la Sibiu, cea de-a treia etapă din cele 9 ale Circuitului Naţional de categoria A, unde concurează de vineri.

Nini-Gabriel Dica, de la CS Dyadora Timişoara, favorit numărul 1 pe Cibin, a trecut în semifinalele turneului U12 organizat de CS TC Pamira cu 6-3, 6-2 de Doru-Junior Borşan (LPS-CSS Constanţa / favorit 4), cedînd astăzi cu 6-4, 7-5 în finala cu Cezar Creţu (TC Micul As Iaşi / favorit 2).

Dica s-a clasat pe locul secund al turneului sibian, alături de acelaşi Cezar Creţu, şi în finala probei de dublu, pierzînd dramatic cu 10-8 în tie-break-ul decisiv, în faţa lui Ioan Carp-Cărare şi Radu Macovei: 3-6, 7-5, 8-10.

Nini Gabriel Dica a concurat săptămîna trecută la Circuitul Naţional de la Adjud, unde a cîştigat împreună cu Filip Jianu proba de dublu, învingîndu-i în finală pe campionii naţionali en-titre Cezar Creţu şi Mihai Marinescu. La simplu, timişoreanul a pierdut în schimb în semifinale, în faţa cîştigătorului turneului, acelaşi ieşean Cezar Creţu.

Tenismanul junior timişorean se va deplasa vineri spre Umag, în Croaţia, unde se va alinia la un puternic turneu internaţional rezervat copiilor de 11-12 ani, la start cu peste 150 de copii din 18 ţări.

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 4

 


Alte articole legate de acest subiect: