Sânnicolau Mare pentru Simona Halep!

Mesajele de încurajare pentru constănţeanca Simona Halep, mai ales după calificarea în finala de la Roland Garros, se revarsă pe ruta România – Paris fără încetare, încă de la finalul ultimului schimb de mingi din semifinala câştigată în compania nemţoaicei de origini sârbo-bosniace Andrea Petkovic.

Emulația creată în jurul acestui deja „fenomen” numit Simona Halep a atins cote maxime la aproximativ 24 de ore înaintea finalei care se va disputa mâine la 16, ora României, și în rândul elevilor unui liceu din orașul Sânnicolau Mare.

La inițiativa profesorului de sport al Liceului Tehnologic „Cristofor Nako”, Cristian Bălăoi, aproximativ 100 de elevi au întins un fileu căruia i-au atașat steaguri tricolore și mesaje de încurajare tenismenei românce Simona Halep, fotografiindu-se ulterior în cadrul realizat de ei cu multă maculatură și dominat de culorile drapelului României.

Îmbucurător este faptul că la auzul veștii unei astfel de inițiative toată lumea a răspuns pozitiv și au fost plăcut surprinși, începând de la directoarea Liceului Tehnologic „Cristofor Nako”, Oana Ciobanu, care a ajutat la mobilizarea elevilor, până la televiziunea locală, care nu a ratat momentul de a imortaliza evenimentul.

„A fost momentul prielnic pentru o astfel de acțiune de susţinere a Simonei Halep. Faptul acesta i-a ajutat şi pe elevi, şi sper că i-am făcut să conştientizeze importanța unui grup unit, dovadă fiind mobilizarea noastră, şi importanţa susţinerii şi promovării valorilor sportive din ţara noastră. Am rămas plăcut surprins de reacţia lor la această inițiativă şi nu mă aşteptam să iasă aşa frumos”, a spus profesorul de sport Cristian Bălăoi.

Surprinşi au fost cu toţii de ceea ce s-a întâmplat, cei care au participat la acest mic dar inimos eveniment dând dovadă de un atașament necondiționat față de o sportivă care reușește ca prin performanțele ei să aducă o pată de bucurie într-un loc mai degrabă dezorientat și descumpănit de vicleșuguri.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 1 =

 


Alte articole legate de acest subiect: