Sport 4 Fun Timişoara câştigă Campionatul Naţional intercluburi pe echipe de dublu

CS Sport 4 Fun Timişoara, cu Mihai Gavra antrenor şi având în componenţă tenismanii juniori Nini-Gabriel Dica, Eric Daniel Bogdan, Alessia Beatrice Ciucă şi Andreea Velcea, a cucerit titlul pe ţară în Campionatul Naţional intercluburi pe echipe de dublu pentru categoria de vârstă U14.

cupa-helios-corporatii-2011-6

 

Disputată la Bucureşti cu participarea a 7 grupări şi constând în 9 întâlniri între cluburi, în găzduirea CS Sănătatea, întrecerea a fost câştigată de juniorii timişoreni de la CS Sport 4 Fun graţie unei victorii cu 3-0 în faţa lui Daimon Sport Club şi cu 2-1 în dauna lui AS Club Politehnica Bucureşti.

La dublu băieţi, perechea Dica & Bogdan a învins cu 6-1, 6-4 în faţa omologilor de la Daimon Sport Club, iar la fete Ciucă şi Velcea au avut câştig de cauză cu 6-1, 6-1, în vreme ce la dublu mixt Bogdan şi Ciucă s-au impus cu 6-0, 6-3.

Victorii ale primelor două perechi şi în disputele decisive cu finalista AS Club Politehnica, Dica & Bogdan învingând cu 7-5, 6-4 iar Ciucă şi Velcea cu 7-5, 6-3.

Pe podiumul ierarhiei finale a mai urcat ACS Tenis Masters, pe locul 3, iar în continuare Daimon Sport Club, CS Sportul Studenţesc, AS Club Politehnica 2 şi CS Olimpia Bucureşti.

Competiţia juvenilă organizată de Federaţia Română de Tenis s-a înscris în categoria turneelor de rang „Naţional”.

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: