Sport4Fun Timișoara, mai multe locuri 1, 2 și 3 la Campionatul Național individual U14 de vară

Patru tenismani juniori de la CS Sport4Fun Timișoara au urcat pe podiumul de premiere al Campionatului Național individual de vară la tenis de câmp pentru categoria 14 ani, competiție de categoria ”Național” ce a decurs vreme de o săptămână pe terenurile ”Politehnica” din București, cu finalitate duminică 24 mai.

cupa-helios-corporatii-2011-6

 

Într-o finală exclusiv a celor de la CS Sport4Fun Timișoara, Smaranda Oana Corneanu și-a adjudecat titlul pe țară la simplu fete cu un 6-2, 6-1 contra Andreei Velcea, iar cele două au jucat și finala de dublu, pierdută însă cu 7-6 (3), 6-4 în fața favoritelor numărul 2, Floca, din Mediaș, și Manu, din Constanța. Dacă la dublu n-a fructificat statutul de favorită numărul 1, la simplu în schimb Corneanu a confirmat postura deținută, în fața Andreei Velcea, favorită numărul 3.

La băieți, timișoreanul Nini Gabriel Dica a pierdut finala de simplu în fața lui Filip Jianu, de la CS Dinamo, cu 6-1, 6-7 (5), 6-2, păstrându-se astfel ordinea favoriților la start: 1 și 2. Cei doi, ca și la fete, au pătruns împreună în finala de dublu, pe care au și câștigat-o ca favoriți numărul 1, cu 6-3, 7-5 în dauna bucureștenilor Buduf și Ureche.

Însă și un loc trei pentru CS Sport4Fun Timișoara, la dublu fete, Alessia Ciucă, în pereche cu Alexia Gîndac, de la CSM Unirea Slobozia, triumfând în finala mică. Ciucă a pierdut în schimb lupta pentru bronz la simplu feminin, cu 6-2, 6-2 în fața constănțencei Carmen Roxana Manu, de la LPS-CSȘ.

 

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 2

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: