„Tenis pentru toţi”: 4 învingători la Cupa Helios

Sub deviza „Tenis pentru toţi”, circuitul BCR Tenis Partener şi-a derulat pînă miercuri un nou turneu dotat cu „Cupa Helios”, în locaţia deja tradiţională, Helios Sport Timişoara, sita cernind cîştigătorii la cele 4 nivele de concurs. La competiţie au fost înscrişi 73 de jucători de tenis din Timişoara dar şi din localităţi din judeţele Timiş, Arad şi Hunedoara, care au participat în 4 turnee de simplu, în funcţie de nivelul de joc al fiecăruia.

Sorin Bucşă a cîştigat cu 6-2, 6-4 finala cu favoritul numărul 3 David Lungu, în cadrul nivelului 5 al competiţiei, care a reunit la start 12 tenismani amatori, obţinînd alte 3 victorii pe parcursul său spre finală.

Rozel Negrilă s-a impus cu 5-7, 6-1, 6-1 la nivelul 6 al întrecerii, în ultimul act cu Doru Iacob, după ce finaliştii au avut nevoie de cîte 4 victorii pentru a ajunge faţă în faţă, dintre 32 de sportivi la start.

La nivelul 7 s-a detaşat Octavian-Pavel Sîrbu, învingător cu 6-0, 6-3 în finala cu favoritul numărul 5 Florin Briceag. De notat că Sîrbu a cîştigat dintre cei 24 de competitori aliniaţi la acest nivel inclusiv cu 5 seturi adjudecate pe parcurs cu 6-0, în cele 5 meciuri cu care şi-a apropiat triumful.

În fine, după ce s-a impus în cele două partide din grupa A precum şi în cea din semifinale, Cristian Mihai Drăghici a învins la nivelul 8 cu 6-3, 6-3 în finala disputată cu Nicu Pădurariu.

Turneul este sponsorizat de BCR Tenis Partener şi de Helios Sport Timisoara, desfăşurîndu-se pe cele 3 terenuri cu zgură ale Clubului Sportiv Helios Timisoara, situate pe B-dul Dr. Iosif Bulbuca nr. 21 (fost L. Rebreanu). Cupa Helios se dispută în cadrul turneelor BCR Tenis Partener (http://www.bcrtenispartener.ro/ro/turneu/cupa-helios-25874.html).

Helios Sport Timişoara găzduieşte „Cupa Helios” pe o bază sportivă dispunînd de 3 terenuri de tenis şi un teren de fotbal. Terenurile de tenis sunt de zgură iar terenul de fotbal este cu iarbă artificială (60mm), acreditat FIFA. Atît la tenis cît şi la fotbal, terenurile sunt dotate cu nocturnă şi sunt acoperite iarna cu balon. Helios Sport organizează constant turnee de tenis şi de fotbal pentru copii şi adulţi şi lucrează cu antrenori de tenis acreditaţi FRT, pentru ore de tenis, avînd totodată în incintă cel mai complet magazin de tenis din Timişoara: www.helios-sport.rohttp://www.facebook.com/pages/Helios-Sport-Club/171673082858836

 

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Tenis, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 7 =

 


Alte articole legate de acest subiect: