Timișoreni câștigă la dublu ultimul turneu de U12 din România, la Târgu Jiu

Andreea Velcea și Nini Gabriel Dica s-au impus în probele de dublu ale ultimului turneu internațional de tenis U12 organizat în România și desfășurat la Târgu Jiu, ratând nu cu mult victoriile și la simplu.

Timișoara a avut o participare numeroasă, alături de Nini Dica și Andreea Velcea concurând Alessia Ciucă, Radu Cojocaru, Mihai Vasii-Kolla și Marco Mania. Surpriza a fost adusă de Mihai Vasii-Kolla, care, beneficiind de un culoar favorabil, a ajuns până în semifinale, unde a fost învins de colegul de club la CS Dyadora Giroc, Nini Dica, scor 6-2; 6-0.

Nini Dica a terminat turneul pe locul doi, fiind învins în finală de colegul de echipă națională Filip Jianu, după un meci de 3 seturi: 2-6; 6-4; 3-6.

Radu Cojocaru a pierdut în primul tur în fața lui Radu Macovei, cu 4-6; 5-7.

În proba de dublu, Nini Dica, alături de Filip, a câștigat titlul în finala contra Marinescu – Macovei cu scorul 6-0; 7-5. La fete, Andreea Velcea s-a oprit în semifinală în fața campioanei Carmen Manu, pierzând 6-4; 6-1. La dublu, alături de Manu, Andreea Velcea a câștigat titlul în finala cu Popescu – Braga.

Alessia Ciucă a fost învinsă în runda inaugurală de Ilinca Iulia, cu 6-1; 5-7; 1-6.

Pentru sportivii Timișoarei, începând de luni, urmează internaționalul U14 de la Arad.

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 36

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: